Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvykrat

Príspevok v téme: Prvykrat
ksjdjadknskj

nikdy som nebola zalubena, nikdy som v 15 ci 16 rokoch nemala chlapca bola som dost nesmela a hambliva, spoznala som pred vyse mesiacom nase pohlady sa stretli a mne sa podlomili kolena.. kazdy den som si ho predstavovala v hlave kazdu sekundu bol v mojich myslienkach len on zaspavala som a zobudzala s jeho fotkou nikoho som nevnimala zila som len pre nho a prvykrat som bola stastna,.ale teraz niesom stastna nechcem sa opit ani hodit sa pod vlak slzy mi stekaju same po tvari neda sa udrzat ten zial ktory v sebe mam nemozem sa nikomu vyrozpravat kazdy ma varoval je starsi rozvedeny s deckom moze mat tu na ktoru ukaze nikoho som nepocuvala pocuvala som len jeho bola som zaslepena a nikdy mi neprislo na um ze sa to stane ze sa 20 rocna hlupana zalubi do 37 rocneho a da mu to najcennejsie co ma, on ju odkopne ju ako handru boli ma to velmi strasne a neviem sa spamatat z toho ja tomu ani neverim je to len docasne mozno sa ozve sa a ja mu odpustim chcem ho spat, prepacte pekny vecer

kika286

ja som sa nanestastie ocitla v podobnej situacii takiez bol moj prvy vyse tridsatrocny rozvedeny a s dietatom a ja mlada 20 rocnna naivna husicka a len co som odisla n par dni na dovolenku nasiel si dalsiu dvadsatku ale mne stale motal hlavu te s nou nic nema a dalsie podobne klamstva asi si myslel ze bude mat obidve naraz dokonca sa chcel popri nej stretavat aj so mnou...jedine co lutujem je ze som mu stale znovu a znovu naletela a tvarila sa ze tym jeho klamstvam verim ...no co uz kazdy sa uci len z vlastnych chyb a najlepsie je pocuvat rady priatelov a rodiny pretoze ti nakoniec maju vzdy pravdu a chcu len dobre ..... a v mojom pripade je to o to horsie ze sme koleovia v praci takze ho mam dennodennne na ociach.... viem ze je to teraz tazke ale casom to prejde a najdes si niekoho omnoho lepsieho kto si ta bude vazit a bude ta mat rad a skym si mozes budovat svoju buducnost

lorrines

ale tak načo už plakať nad rozliatym mliekom...je to smutne ale to že sa budeš utapať v žiali ti nepomože. Máš skusenost, ktorá ťa sice može odradit od dalšieho vztahu, ale budes vediet, že už sa nemaš takto slepo namotat. Možno je to takto spravne. Ak by ti to urobil po roku tak hnusne znašala by si to ťažšie. Ber to tak...si mladá, tak čo no..užila si si aspoň a hlavu hore, príde lepší :-)

Larrra

je mi to luto, ale len ta vyuzil, o nic ine mu neslo, urcite ta to teraz boli a este chvilu mozno bude, ale zabudni na neho, nezasluzi si ta, neboj casom pride niekto iny a znovu budes stastna

lilyiankaa

toto mi príde ako klasický príklad muža v rokoch, rozvedeného, narazil si mladú pipku, pobalamutil jej hlavu, ona mu podľahla, on získal čo chcel a rozprávky bol koniec .. možno kruté, ale tak to vnímam ja .. aspoň vieš, eže treba hľadať vo svojich vodách a nie takýchto ..

ksjdjadknskj

najpr sa neozyval potom prisiel ku mne povedal ze nechce vztah ze je daleko odomna ze ma nelubi ze nieco riesi ze som bola dobra ale mozme ostat kamarati a nemam to zle chapat ano ja viem ze bude fajn ale nebude to skoro a prezivam tu situaciu kedy mi nikdy nebolo taka ako teraz. co uz aspon budem menej cikat

lilyiankaa

no to sa v živote stáva, že sa vzťahy končia, tak ako u teba ... vyplač sa a bude fajn, aj keď nie hneď, ale časo ..a prečo ťa vlastne nechal?