Ahojte, mám menší (možno pre niekoho trapny a nepochopitelný) problém. Volám sa Anna a neviem, ako sa mám predsavovať. Anna sa mi jednoducho nepáči, Anka je (PODLA MNA!) starodávne a Anička (podla mňa) trochu nafúkané. Tak mi prosím poraďte, všetko čo vás napadne. Dakujem :) :)
Ako sa predstavovať?
Tak Jana sa aj zle vyslovuje ale Janka je podľa mňa super :)
Napr moja 40 rocna kolegyna, ktora ma v dokladoch normalne Jana, sa predstavuje a dokonca aj na pracovne dokumenty, listy, atd. si pise Janka.. teda konkretne Ing. Janka Nováková (meno som zmenila samozrejme :D) Mne to pride dost divne, az smiesne..
neskusena: mas pravdu, som Anna a bodka. Diki za nazor, pomohol mi :)
Na co si komolit meno?
Mne osobne by bolo dost blbe zdrobnovat hocijake meno. Najma to svoje pri predstavovani.
prečo by si ma mala uraziť? len som ti napísala, ako sa máš predstatovať v mojom prvom príspevku a ten druhý bol myslený skôr na srandu ... že keď si si dala nick Janka, tak sa tak predstavuj ..to bolo celé :) (ps.nevolám sa ani jedným tu spomenutým menom)
lilyiankaa prepáč ak som ťa mojou prezývkou urazila, tiež pochybujem že sa voláš lilyiankaa ale v poho, určite je to len tvoj NICK. A všetkým (niektorým) ďakujem...
ja sa tiež volám Anna....ja som sa predstavovala ako Anika alebo Anna...teraz keď som v zahraničí sa predstavujem už len ako Anna
tak sa predstavuj ako Vlado
Anna panna :P
Anča z ranča :P