Fóbia zo sexu a z mužov

Príspevok v téme: Fóbia zo sexu a z mužov
lilly121

Mám taký problém. Mám 22 rokov a doteraz som nemala sex, ani som s nikým nechodila ani sa dokonca nebozkávala. Mám panický strach z toho že ma muž odmietne, že ho nebudem vzrušovať alebo niečo podobné, že sa mu nebudem páčiť lebo som tučná. Kedysi som sa dokázala aj stretnúť s chlapom, teraz ani to, jednoducho sa nedokážem prekonať. Ked sa aj s niekým aj len rozprávam strašne sa začnem potiť, trasie sa mi hlas, preto sa tomu vyhýbam. Máte niekto podobný problém? Ako to prekonať?

p.d.

Ja mam Ebi velmi rad, ale to neznamena, ze nemozem mat rad viac zien, vsak to nie je zakazane:)
Aj tu u nas mam jednu vyhladnutu. Vsetko robim preto, aby som sa zbavil depresii, alebo mozno prisiel este k horsim (existencne problemy, socialka, deti v Anglicku a tak:) )

M745

Kamarátka má 80kg, ale vôbec si také veci nepripúšťa k srdcu, chová sa úplne prirodzene a muži sa o ňu doslova bijú :-)

tin&

prosim ta scoho mas strach, preboha ved mas uz 22 rokov..keby si niaka pubertacka tak nepoviem ale uz si dospela zena. Ved sa prekonaj, bud sama sebou a ved aj chalan je len clovek tak sa nemas coho bat. mysli na nieco ine a nie na to ze sa rozpravas s chalanom a si cela mimo. takto si nikoho nikdy ani nenajdes. musis sa snazit byt zabavna aby si ich niako uputala a tak. takze sa nicoho neboj a len prekonaj strach a ovladni ho. prajem vela stastia

poPotvorka

lebo si tucna ?? oooch no ...skor si myslim ,ze tvoj sebeobraz je poriadne pokriveny ..... dovod je ,ze sa podla mna az moc porovnavas ,skumas a hladas chyby ,az kym nenajdes dokaz a ak ho najdes, mas dovod byt nestastna
cim skor sa prestanes porovnavat ,tym skor zacnes byt stastna .... to vsio