Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hladovka a nábeh na normálnu stravu

Príspevok v téme: Hladovka a nábeh na normálnu stravu
Saaasaa

Ahojte. Chcela by som schudnúť 20 kg, tým spôsobom, že si dám 20 dňovú hladovku (na komplet prečistenie) a potom začnem jesť pomali 5x denne zeleninu, kuracinu, žiadny chlieb, muka a sladkosti + voda s citronom alebo zelený čaj. Myslite že to je dobrý postup ? nezačnem po hladovke priberať aj z tej zeleniny ? Skušal to niekdo ? :)

Mimulus

Inak prečo neležíš v posteli, keď si chorá? :D

Máš pravdu ale každý deň? To nie je ani pre zdravého človeka normálne či?

Maoam

nechcem sa vam tu do toho moc pliest, ale treba mat na pamäti jednu vec, post v tomto prevedeni moze robit jedine inak zdravy clovek, pretoze moze dojst k velmi vaznym zdravotnym problemom, ked na to clovek majuci zdravotne problemy ide bez lekarskeho dozoru

Mimulus

GoFruit - a si úplne normálna? prepáč, že som použil taký výraz ale každodenným výplachom žalúdka a čriev si môže poškodiť zdravie natrvalo!

GoFruit

Orol ešte jedna vec. Jedna očista creva je NIČ. Neataci. Čreva ma clovek stravujuci sa na beznej vid masovej a mliecnej strave tak zanesene ze ani 10 klystirov za sebou nemusi ich uplne vycistit.

GoFruit

Preco kazdy den?
Lebo kazdy den tvoje telo vypusta nove a nove toxiny ktore musis bezpodmienečne dostat z tela von ak chces aby ti ten post bol na nieco dobry a tvoje telo sa neotravovalo znova a znova.
Nemyslim ze 50tnici uz neprofituju z klystiru praveze tam je este nutnejsi. Aspon malachov uvadza kope pripadov ludi aj po 50 co sa z kadecoho vyliecili. Ale mozno su tam nejake obmedzenia pri nejakych zdrav. tazkostiach i ked priznavam este som sa s tym nestretla.a to uz mam co to precitane. Ale tak post nemoze robit hocikto. Velmi chori jedinci len pod dozorom dr.
A ako tu uz niekto uviedol je dobre postupne sa nan pripravit. Najprv 3 dni potom 7 a potom mozno este 10 a potom 20. Takisto sa treba riadit lunarnym kalendarom.

Mimulus

GoFruit - súhlasím. No ako klystír ti úplne postačí vypiť každý týždeň 1,5 litra kapustovej šťavy :)

orol

GoFruit - chcem sa opytat

-pri hladovke je nutne robit kazdy den klystir?
-ak ano, preco "kazdy den" ??
-nestaci urobit pred hladovkou len jedenkkrat poriadnu ocistu creva??
-ze uz budem "kakat" len cistu vodu ??
-klystir po 50- tke udajne uz nie je vhodny, ci ??

Pokus sa odpovedat z hlavy ( bez pomocnika uja gugla ), vdaka

GoFruit

Ozaj este som zabudla ze pri hladovke by si si mala kazdy den robit klystiry alebo sa objednat na kolonhydroterapiu. Ale domace klystiry su lepsie lebo si mozes do nich dat rozne veci na vyplavenie toxinov a parazitov ako jod ci urinu.hladovka bez klystirov je zla lebo ti bsetky toxiny ostanu v tele. Pocas hladovky sa totiz nekaka. Sice schudnes ale s klystirmi by si navyse ziskala aj zdravie.

orol

Spravit cokolvek???
to snad nemyslis vazne

-nechod HŔŔŔŔ do nepoznaneho lebo mozes na to sakramentsky doplatit na vlastnom zdraví
-porozmyslaj, over si niekolkokrat zo vsetkych uhlov "pohladov" a ked budes vediet a mat rozum, potom chod do toho