Zdravim, uz nejaky cas na sebe pozorujem ze mi rapidnym tempom pribudaju znamienka roznych tvarov, rozmerov a odtienov, vzdy ide o tie hladke sytohnede. alebo aj svetlejsie, vacsie ale aj male..myslim ze su medzi nimi aj pehy, co bude asi dedicne
velmi mi to vadi jednak z estetickeho hladiska to vyzera priserne uz som fakt cela obodkovana a takisto neviem ci zo zdravotnej stranky nieco nehrozi..mam navsitit koznu? zda sa mi to hlupe chodit tam s tym ze mam vela znamienok, navyse co by mohla spravit? da mi vysetrit vsetky tie desiatky znamienok ktore mam?
inak opalujem sa striedmo, v lete trosku viac, no neprehanam to a pocas roka takmer vobec, do solarka nechodim
chcela by som sa toho zbavit ale to nie je jeno znamienko ale spusta a vacsina ich je velmi vyraznych
Neustale pribudajuce znamienka
skoda naozaj, ze toto lekari nevedia, teda nechcu vediet
Multilevel su sucastou ano, ale nie ked sa premnozia a pachaju zlo. Ak nemas ziadne zdravotne problemy, vazne ziadne, tak ich neries, ak sa ti nechce. ANo je to dozivotne.
Multilevel, je to velmi zlozita tematika, a nikomu sa tu nechce pisat traktaty. Treba vela guglit a hladat. Ja rada napisem aj blizsie ak polozis presnu otazku a viem ti odpovedat ale to ze ake mas parazity zo znamienok na krku nevyvestim, tak daleko nie som. Zase nechcem im zasvatit cely moj zivot, chcem sa ich len zbavit, aby som bola kludna ze nikto ma nezoziera zvnutra a nevyciciava moje ziviny .
Podla Huldy Clark mame vraj vsetci daku tu pasomnicku, aj viac, len tych je tolko druhov. Viem ze napr. toxiny pasomnice (neviem ktorej) sposobuju bradavice na nohach.
listok, pytas sa sice agartia, ale ja ti napisem, ze ti lekari nepomozu, ale mozes skusit. Vysetrenia sa robia zo stolice, ale doktori ti vacsinou vezmu 1 vzorku. TO NESTACI. Treba ich minimalne 6 ale aj 10. To ti ziaden lekar nebude brat a srat sa s tebou. Po prvej negativnej ti oznami ze ti nic nie je. Ale skus.
GoFruit
ty o tom tiez dost pises, tak skus mi teda prosim ta odpovedat na otazky z prispevku 15:13..
Mimochodom, pises, ze tvoj muz si nasiel dalsie znamienko...Ja si najdem nove znamienko tak raz za 5 rokov, kedze som neustale pozorovana a pozorujem sa aj sama :) Netvoria sa mi ani denne, ani tyzdenne, ani mesacne...akoze faajn, mozem pokojne skusit nejaku tu vasu kuru, ale to sa potom musi robit pravidelne, lebo clovek sa toho jednou kurou nezbavi, to je na cely zivot. Kedze parazity su sucastou nasho sveta
nuz, na margo tych zvierat :) Nedavno som sledovala jeden vyskum. Robili sa v tom testy a brali vzorky z jazyka domacich zvierat a ludi. Hadaj kto mal viac bakterii na jazycku? :) No nie, nie, havkovia to neboli.
Mne je jasne, ze ludia maju parazity. Podla mna ich mame vsetci, len je rozdiel, ci niekomu sposobuju naozaj zavazne problemy :)
Na tych mojich "kamosickov" sa pytam preto, lebo dvaja ste tu zacali o tom pisat, vraj sa liecite, citate dake specialne knihy, tak reku, ci neviete o tom nieco blizsie :) Takto si to aj sama viem "vyguglit" :)
Multilevel ja ti poviem len tolľko, že ich máme žial takmer všetci. dajú sa chytiť extrémne ľahko. Všetci ľudia, čo majú domáce zvery ich majú tiež ak sa neodparazitovávajú pravidelne s nimi. Stačí že dáš takému človeku pusu na líce, či mu podáš ruku, stačí že prejdeš po ulici a vdýchneš tie, čo psy vysrali na chodník. KeĎže ich vietor rozvíri.
Aká by som bola šťastná, keby to bola paranoja.
Podľa štatistík teraz už som si nie istá zdrojom, ich má 95% ľudí, čo zomrú na rakovinu. Zistí sa to pri pitve.
Ja ti nepoviem presne akých máš parazitov, nie so Teodora. Je ich toľko druhov, že sa nám ani nesníva. S cestovaním po exotických krajinách ich pribúda.
agartio
no dobre, tak ale skus napisat aj nieco konkretne, napriklad kde sa to da vysetrit? kam ma clovek konkretne ist? za obvodnym po vymenny listok, alebo kam rovno? hradi to vysetrenie poistovna? kolko a akych vysetreni je nutne podstupit?
Ja som nenapisala, ze si myslim co chcem :D Ale byt zas paranoicka ? :D Mam znamienka, ktore nie su vypukle, take normalne, ci ako to napisat. To ze mam extra citlivu plet viem tiez uz davno, zdedila som to po mame. A preto, kedze tu pisete o parazitoch by som sa rada opytala, akych parazitov prezradzaju znamienka na tvari a na rukach? :)
Multilevel mysli si co chces, pred parazitmi neutecies.