Hlasna truba v praci

Príspevok v téme: Hlasna truba v praci
fero111111

povedal som nieco trochu osobne kolegyni v praci a ta to vytrubila druhej dnes som tej dotycnej povedal ze som snou ukoncil veskeru spolupracu a ze sa nemusime ani zdravit ... skoncila umna na celej ciare dovera alebo proste nieco jej clovek povie a hned to vutrubila jak truba hlasna ... ako reagujete vy alebo reagovali :)

fero11111

no ze skoro som ju pobozkal chodim s jednou kolegynkou kamoskou casto do mesta sadnut a tak :)a mal som pocit ze sa tak okolo mna obsmieta tuli ako keby chcela ma pobozkat tej trube som to povedal

a kde robim no mam firmu :) a oni vnej robia okolo mna :) ine predajne a tak tak tam robim a same pekne babenky stale :D

a nezil som v rezervacii :)))

dpk1

Anjelik :)))

Fero: Ty prosím ťa kde si do teraz žil, v nejakej rezervácii? Čo nevieš ako funguje ženský kolektív, či už v škole alebo v práci? Heh.

ebi7777

fero, veď keď sa na tom zabávajú a riešia ťa, to znamená, že sa im páčiš, keby si ich nazujímal, tak by kašlali na teba ;)

fero11111

hehe :) no tak zas nic hrozne to nebolo a ani intimne hm dik za radu ale aj tak clovek nieco povie a na druhy den to druha riesi jake dzive no nic aj tak je to uz jedno :D zas musim byt chlap a stat si za slovom i ked suhlasim stym co si povedal ...

lejla nie tuto nemozem :)ale dobre si pametas mas moj obdiv :D

anjelik*

Ferko, k tvojej otázke, ako reagujem? Nuž najskôr sa zamyslím, prečo mám potrebu výsostne intímne veci o sebe rozprávať druhým. A keď to už skutočne nezvládnem a poviem to, tak vždy rátam s tým, že ľudia sú len a len ľudia a vždy majú potrebu takéto veci zdieľať s inými. Česť výnimkám. Ak taká výnimka existuje, tej sa zdôverím a jej dôveru opätujem. :o)
Tvoje správanie je ale momentálne na úrovni nedokončenej materskej škôlky, tak sa skús povzniesť nad vlastnú ješitnosť a ukázať kolegyniam aj nejaké to ovládanie sa a zmysel pre humor. Je lepšie, ak sa ľudia zabávajú, aj keď by to bolo na náš účet. :o) Ak sa budeš chovať ako natvrdlý, v ich očiach nestúpneš, ale naopak. Alebo je lepšie, keď sa ťa boja? :o)))