Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vratit darceky byvalemu?

w3q2

Mne keď bývalá chcela vrátiť darčeky, ktoré som jej dal, pozeral som na ňu ako na zjavenie. Čo ste už choré? Tie veci ste dostali. Z lásky, alebo možno len z povinnosti. No dostali a pokiaľ vážne ten človek si to nepýta s5, tak nevidím jediný dôvod. Taktiež, ak niekto povie, že sa ich zbavil, aby mu ho nepripomínali, je to podľa mňa duševne chorý jedinec. To ozaj potrebujete za sebou páliť mosty? Určite ste prežili spolu pekné chvíle a tie darčeky vám ich môžu pripomínať. Prečo sa zrazu tváriť že ten vzťah neexistoval? Mazať fotky, zbavovať sa darčekov a podobne. To len znamená že s tým koncom nie ste vyrovnané a potrebujete si niečo dokazovať...

TinaM

no, ja som darceky nikdy nevracala a tak isto som ani ja neocakavala od byvalych, ze mi vratia tie, ktore som im ja kupila. Jedine, ze by bol taky chrapun a pytal si ich spat, ale otazka je: na co by mu boli? Daroval ich tebe, preto, lebo chcel. Takze su tvoje a ty s nimi rob co chces.

odpovedam

Ja by som teda hodnotne sperky urcite vratila. Maj svoju hrdost. Nemohla by som si nechat nieco, cim ma druhy clovek chcel uplatit, aby som s nim ostala. Laska sa nekupuje, mna by to urazilo. A ak je lasky koniec, ten sperk ako symbol by pre mna cenu nemal...

Prezývko55

jahodka, podla mna si to mohla radsej dat do zalozne alebo predat :D
peniaze by ti ho nepripominali, co sa neda predat tak vyhodit a je to.

jahodka123

Jo, jednoznačne. Vrátila som všetko okrem NTB-ku, pretože som v ňom mala veci do práce a pod. Inak som všetko vrátila. A nepýtal si ich. Len som nechcela mať NIČ, čo by mi ho nejak pripomínalo.

Agnes998

A preco by sa ta pytal ze odkial to mas? To sa ta bude mozno pytat kamoska, teta alebo sestra ale urcite nie chlap, ich taketo veci nezaujimaju! A aj keby vedel, ze je to od byvaleho, nic na tom nie je a je to uplne normalne, kazdy mame nejake veci od svojich byvalych a oni zas maju nejake veci od nas.