Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel nie a nie mi kupit kvety

Príspevok v téme: Priatel nie a nie mi kupit kvety
lenka5243

Som so svojim priatelom skoro pol roka... momentalne mame vztah na dialku. milujem ho aj on mna, obidvaja to spolu myslime vazne a planujeme spolocnu buducnost.je na mna velmi dobry, nemozem si takmer na nic stazovat. az na jednu vec...Nikdy mi nekupi kvety. preco chlapom nedojde ze zeny miluju dostavat kvety? nemusi to byt draha kytica ruzi...aj v lidli alebo v tescu maju uz teraz cerstve kvety za dobru cenu. uz velakrat som mu to hovorila, vie aky druh kvetov mam najradsej ale nikdy mi ziadne nedal. ani na narodeniny a to som ich tajne cakala lebo som mu predtym hovorila nech mi nekupuje darcek ze chcem iba kvety. je mi to luto naozaj by ma to potesilo... najma teraz ked sme od seba daleko a bolo by to pekne gesto....:(

mate nejake rady ako ste vasho chlapa "nenapadko" donutit uvedomit si ako velmi dokazu kvety zenu potesit a kupil vam ich?

samozrejme ze sa kvoli takejto veci s nim nechcem rozist ake niekedy ked nad tym rozmyslam alebo moja kamaratka dostanu kvety ma to zamrzi....

dakujem za rady

lenka

ajja

vinea, to tie lupene ruzi ked si videla prvykrat ta mohlo dostat, len je to bohuzial taka finta odkopirovana z filmov. aj moj brat to robieva ale minule mi zahlasil ze hociktorej babe to spravit nemoze lebo pred niektorymi by sa citil trapne. to je jak ked sa zeni stylizuju do ulohy nejakej filmovej hrdinky. skratka neni to nic originalne.

Maoam

ex mi zvykol davat orchideu v kvetinaci, to bolo fajn, lebo to sa dalo dat na okno a vydrzala dlho :D

ale vzdy som si v duchu pomyslela, kks, za tie prachy mi mohol kupit to a to :DDDDDDDD, ale co uz, jasne, ze som sa potesila, hold ale on vkuse iba kvety trepal, ako naschval....:DDD

Maoam

tak je to talafatka - asi pre väcsinu, dava ti obcas nieco ine, myslim ine darceky?

ja osobne som dost prakticky typ, ja sa tesim väcsinou darcekom ako myska k pocitacu, nova podlozka pod mysku :D, alebo minule receiver :D na Vianoce a pod., ale ok, mam este strasne rada pralinky a marcipan, takze to sa tiez vzdy tesim, alebo Mozartove gulky a pod., cize ked uz tak daco taketo, pri kvetoch prevratim oci dohora, lebo neviem co s nimi, proste nie som ten typ a ked uz, tak nech su v kvetinaci, aspon to mozem dat na balkon alebo inam a vydrzi to dlho :DD.

Ak si ale taky hrozne romanticky typ, musis mu to jasne povedat, ze pre teba su proste absolutne Nr.1 darcek KVETY.

No ak mu nedopne, tak potom neviem...no, ked vies aj ktory druh presne, aka farba,musim mu jasne povedat Kvety - druh XY - farba XX. To su jasne instrukcie pre muza.

ta3

Vinea, to ja krasne, nebola by som verila, ze este aj takito muzi su, lupene kvetov po celej chodbe, sviecky a vlastnorucne prichystana vecera, no takychto muzov nie je asi vela, vaz si to

vinea

Lenka, nie všetci muži na to sú. Kúpiť by aj kúpili...ale niektorí sa za kvety akoby "hanbili", poznám aj takýchto týpkov, čo sa hanbia za kvety, niektorí keď sa prekonajú, tak ich rýchlo skovajú do auta, pri prenášaní, dobre že ich pod bundou sakom neskrývajú aby ich s nimi niekto náhodou nevidel atd...závisí, kto aký je
Ja som práveže vždy dostávala kvety od mužov, dokonca mi ich jeden aj osobne trhával (okrem pravdaže aj kupovaných) na lúke plnú náruč kytice, minule ma pozval kamarát na večeru a keď som prišla k nemu, tak som skoro onemela, od vchodových dverí lupene ruží po zemi až do obývačky a tam ešte aj na sedačke boli tie lupene naaranžované (asi som antiromantička, lebo mne sa to zdalo prehnané, pomyslela som si potom na to zbieranie po zemi a upratovanie atd), svietilo tam plno sviečok, hudba, navaril sám večeru, atd. A zas tento kamarát nie je stretnutia, aby mi nedoniesol ruže...ale on proste taký je, že je takýto romantik a je mu to normálne vlastné..
A zas čo mám kamarátky, tak tie zažívajú niečo podobné ako Ty...nepomohlo, keď tým svojím povedali, že by radi dostali kvety
Proste niekto na to je a iný nie
Váž si, že Vám vzťah klape, nemáte iné problémy než len tieto kvety lebo to fakt nie je problém (však ak máš tak rada kvety, tak si ich kúp pre radosť aj sama...ja keď vidím krásnu kytičku kvetov, tak si tiež takto občas kúpim do vázy zútulniť domov), Tvoj priateľ má predsa určite veľa kladov, milujete sa, si s ním šťastná, tak si to zbytočne nekaz takymito banalitami

anonymka23

lenka5243,
váž si to, že sa milujete a je na Teba dobrý a nerieš nejaké kvety. Ak sú kvety to jediné, čo Ti prekáža, tak to Ti gratulujem, že máte taký dobrý vzťah. :)

slunce007

Pozri ker ti na tom tak zalezi, tak si najdi romanticky typ chlapa, ten moj ked som prisla k nemu ma cakal uz s naliatym vinkom v pohari a so zapalenou svieckou... :) bolo skvele pred tym som to nezazila u ineho, pretoze bol rovnako romanticky ako ja. No ti ostatni pred nim tak dobre ze sme nepili vino z flase... to zalezi od typu muza ci je alebo nie je romantik.

fero11111

asi preto ze je to len a len kamoska :) a nepobabral :) jednoducho ma nechce ale to uz bolo davno poslal som jej ich az domov :) jej mamka si myslela ze bude svadba :) a pritom som to bol len ja co uz :)

kvietky

alibi
gratulujem, stastna to zena, asi Ta ma natolko rad, ze mu stojis za to, aby Ti nosil kvety aj ked su drahe

fero
ak to s tou tvojou nepohne, skus sa zamysliet preco, ak si si to u nej paradne pobabral, kvety asi nestacia