Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem ho, no on mi stále klame a nechce si to priznať,neviem ako ďalej..

Príspevok v téme: Milujem ho, no on mi stále klame a nechce si to priznať,neviem ako ďalej..
MiškaNovotna

Mám priateľa už rok a pol,za posledných 6 mesiacov sa hádame tak dva-krát do dňa,stále.Bol možno týždeň čo sme sa nehádali.Neviem ako ďalej,stále mi klame,už miliónty krát sa opil za mojim chrbtom a nakoniec som sa to dozvedela(ako aj dnes),povedala som mu že sa sním chcem porozprávať,znervóznel začal po mne húkať ako vždy a už bolo,vypol telefón...Keď mi nakoniec zdvihol,povedal že "a čo?a čo do pi*e? čo som spravil?hento? a čo?... "
Teda nepovedal,nahúkal mi to do telefónu,už to nezvládam.Neskutočne veľa krát mi sľúbil,že sa napraví,že už nikdy na mňa nezdvihne hlas,vždy to spravil.Neviem mu ale povedať to konečné-odchádzam ,je koniec.:(Toľkokrát som už nad tým rozmýšľala.Milujem ho neviem si bez neho predstaviť ani jeden deň.(myslím z psychickej stránky,že viem,že ho proste mám)Možno je to z toho zvyku,alebo zo strachu ísť ďalej.Mali sme toho toľko naplánovaného.Neviem čo robiť,už naozaj skutočne nevládzem.Prosím Vás blbé komentáre si nechajte:(prosím len o radu...

Prezývko55

Naco to zbytocne odialovat, s ozranmi a fajciarmi nie je ziadna buducnost. Velmi malo ludi sa odnauci ozierat alebo prestane fajcit. Povedal by som ze 1 percento, takze rozchod bude najlepsi a co najskor.

Agnes998

Najdi si konicky, kamaratky, zariad to tak, ze s nim budes travit stale menej casu. Nie zo dna na den rozchod, rob to pomaly, postupne. Nebud s nim kazdy den. Spoznavaj novych ludi, aj chlapov. Chod vela do spolocnosti. Potom sa od neho ovela lahsie odputas.