Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Počkať?

Príspevok v téme: Počkať?
Nikol35215

Dobrý deň,
chcela by som sa vás spýtať o radu. Už dlhší čas počujem hlasy, vidím predmety a obrisy ľudí, ktoré neexistujú. Aspoň ostatný to vravia. Psychiatra navštevujem rok aj pól,brala som lieky: Abilify, Risperidon Teva, Nikob a teraz mi asi pred týždňom doktorka zmenila lieky na Seroquel. Ale už asi týždeň mám znova takéto stavy, znova počujem hlasy a tak. Povedala ,že to nie je schyzofrénia ale že je to niečo akútne a nešpecifikovateľné. Mala by som jej zavolať a požiať o zmenu liekov alebo mám ešte počkať? Mávam aj depresie a tie hlavy mi hovoria aby som si niečo spravila, alebo aby som niečo spravila niekomu inému. Za odpoveď vopred ďakujem.

Nikol35215

No dáva mi lieky na schizofréniu a na depresie. Nikob bol dosť silný liek ale aj pri ňom som mala takéto problémy. Síce menej ale mala. A diagnostikovala mi to ako nespecifikovateľnú akútnu psychopatickú poruchu.

sleeper

To beries lieky na schizofreniu? A čo ti teda diagnostikovala? Psychozu? To čo opisujes sú dosť vážne stavy, typické pre paranoidnu schizofreniu...u iného lekára si nebola ? Lebo "akútne a nespecifikovatelne" diagnóza nie je.

Nikol35215

JA len proste potrebujem radu... už neviem ako ďalej... do nemocnice nechcem ísť, aj ta ma už na hospitalizáciu posielali

Nikol35215

Ešte chcem dodať, že mávam pocity, že ma niekto prenasleduje a že mi všetci chcú zle a aj vlastná rodina. Nevydržím v kolektíve a v spolonosti viazerých ľudí. Nemám v nich absolútnu dôveru.