Ulcerozna colitida - dlzka trvania akutneho zapalu?

Príspevok v téme: Ulcerozna colitida - dlzka trvania akutneho zapalu?
andyka10

Dobry den.

Diagnostikovali mi tuto chorou v podstate pred nedavnom. Citala som na roznach portaloch o tejto chorobe. Bohuzial nikde som sa nedocitala ako dlho trva akutny zapal... ja som bola 2 tyzdne v nemocnici kde ma dostali do dost vazneho stavu kedze prvy tyzden ani nevedeli co mi je a miesto liecby mi en zakazali akukolvek stravu ale nedali mi ziadnu nahradnu, teda ma podvizivili a az ked som bola na tom velmi zle zacali so mnou nieco robit ale napriek tomu umelu vyzivu do zili som dostala az skoror po dvoch tyzdnoch v nemocnici. Teraz som uz 4 tyzdne doma z nemocnice, ale krce hnacky s krvou horucky stale nepominuly,praveze posledne dni mam pocit ze moj stav sa este zhorsil... Nikde som sa nedocitala ako dlho moze tento stav trvat? Po akom case sa clovek s touto chorobou dokaze dostat spat do normalneho zivota a fungovat normalne?

RNG

Andika, ty mas nazory prevzane od lekarov, co to liecit nevedia.
Ja ich mam od lekarov, co to liecit vedia. To je medzi nami zasadny rozdiel
Ale rob si co chces, pre mna za mna.

andyka10

Rng nic v zlom ale mas toho malo nastudovane....tato choroba je NEVYLIECITELNA.... choroba moze akurat prejst do remisie ked clovek nrma priznaky ale musi stale brat lieky...a to ma zaujima ako dlho trva ky,m sa choroba dostane do takehoto stadia lebo to som sa nikde nedocitala...len tolko ze sa moze kedykolvek znova objavitakutny zapal aj pri dodrziavani striedmej stravy a brani liekov....

andyka10

Ak by niekto cital tuto temu a chcel by nahodou napisat mail kapale, dopredu radim ani sa neunuvajte! Je to podvod a je jedna z tych co sa snazia len zarobit na ludskom nestasti.... nehovorim ze nexistuju naozajstny liecitelia s alternativnou medicinou ale ziadny vas nebude ,,vysetrovat,, v hotelovej izbe alebo podobne co mi ponukala osoba za tymto mailom!

andyka10

Ahoj. Je to nevyliecitelna choroba, zapal criev , ale ma rozne fazy, akutny zapal, nasledne po nom by sa choroba mala dostat do remisie kde by clovek mal fungovat ako zdravy... idem ti napisat mail teda :-)

kapala

Ahoj,
vies co, pisem ti, aby som ti poradila jednu doktorku, ona robi celostnu medicinu a specialne vysetrenie celeho tela (biorezonanciou). Neviem ako si naklonena alternativnej medicine, ale ja odkedy mi pomohla velmi priaznivo a skor sa priklanam k tejto. Chodime ku nej cela rodina, nam pomohla vsetkych. Skus vyskusat, co ti povie na to lekar, ktory robi medicinu inak, ako klasicka. Lieci vsetko na prirodnej baze. Neviem,ci je to liecitelna choroba alebo ako, ale urcite ti bude vediet poradit ,ako tento stav aspon zmiernit a pomoct sebe a aj tvojmu telu zvladat problem...ku nej sa da objednat telefonicky , chodi po pacientoch po celej SR. Ak chces cislo, kde sa objednat, tak mi pis na email: lkapralikova@gmail.com. Nechcem aby ma tu blokovali alebo co,ze robim reklamu, tak preto uz len cez postu radcej :-)