Ahojte :-) Ako spoznám toho pravého? Ako ste ho vy, ktoré ste ho už stertli spoznali? V čom boli prvé stretká iné?
Ako ste spoznali toho pravého?
Napíšem to veľmi jednoducho - ak sa do niekoho zamiluješ tak je len jeden spôsob ako zistíš, že je to ten pravý. Nikto iný ti totiž nebude vyhovovať. Ja som spoznal Manželku ešte na škole a aj napriek tomu, že náš vzťah je už prakticky nefunkčný tak ti môžem povedať jedno. Spoznal som za ten čas veľa dievčat, pekných, múdrych... ale ani s jednou by som nechcel nič mať... Neviem či je to zrozumiteľné ale takto nejako to vidím ja.
ja neviem, ci ten moj je ten pravy :)
Ale myslim si, ze by sme to spolu mohli dotiahnut daleko- uz len preto, lebo som si uvedomila, ze lubim este aj jeho chyby. A ano, uz sme v stadiu, ze vieme, ze ten druhy ma aj chyby :)
zistis to casom,skoro kazdy vztah je na zacitaku idealny plny lasky neznosti atd ale ked pridu problemi,co z tvojej strany alebo jeho ...a starosti vtedy uvidis ci je ten pravy lebo ked sa ma clovek fajn a je plny redosti zo zivota vtedy ho vie kazdy "lubit" takze aspon moj nazor toho praveho spoznas vtedy ked s tebou bude v dobrom aj v zlom dokonca najhorosm vtedy je to prava laska.
Tak takto lahko ho nespoznas. Kazdy muz na zaciatku vztahu vyzera ako ten pravy, inak by do toho zeny nesli. Na zaciatku sa skoro kazdy pretvaruje, treba pockat, co z toho po case vylezie.
Moja manzelka (25 rokov spolu) mi po svadbe povedala, ze ked ma prvykrat videla, okamzite vedela, ze budem jej manzelom :) Ja neviem ako to robi, ale ma taku silnu intuiciu, ze niekedy z nej vobec nechapem. Ona ma dokonca pozna lepsie ako ja sam seba :)
Na zaciatku vztahu nikdy nikto nemoze vediet, ze ON je ten PRAVY. Na zaciatku je to vzdy loteria, ludia sa zalubia a az po rokoch sa ukaze, ked ta zalubennost pominie ci sa dvaja k sebe fakt hodia a ci je medzi nimi fakt laska alebo len zvyk...Prve stretka su uplne normalne, lebo clovek toho druheho nepozna, moze sa citit zazracne, skvelo, vynimocne, no preto, ze je zalubeny, nie preto, ze on je ten pravy. Inak stretnut ho mozes prave na takych miestach, kde by si nepovedala, ze ho stretnes :) aj napr. v bare
brat mojej kamošky, ako decku sa mi nepáčil, dokonca ani jeho krstné meno:) potom bola jedna akcia a už sa to s nami vlečie:) a v čom to bolo iné? bál sa, bolo vidno, že ma nechce stratiť:)
Ja stretávam len samých lavých :D