Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veľmi sa mi páči ale smrdí

Príspevok v téme: Veľmi sa mi páči ale smrdí
lenaX

Konečne sa mi začal veľmi páčiť jeden chalan, je pekný, inteligentný a je mi s ním príjemne, ale keď sa začne potiť strašne smrdí. Nikdy som na ňom necítila žiadnu voňavku alebo aspoň dezodorant. Nechápem ako si to nemože uvedomovať a niečo s tým nerobí. Mňa osobne to veľmi odrádza kedže sa snažím byť vždy upravená čistá a voňavá. Ako by som mu neznačila, nech s tým niečo robí?

lulu22

tak ako píše ta3, ak to v sebe nemá a sám od seba ho nepoužije, tak neviem, či to pôjde.
pre niekoho je to prirodzené, že chce lepšie voňať a dá si antiperspirant, parfém.. ale sama mám skúsenosť s kolegom, ktorý je dokonca ženatý, ale ten zápach potu,čo z neho ide :/ uf, ja neviem,či tá jeho žena nemá ok čuchové bunky alebo sa jej páči jeho pyžmo :D

ta3

nechcem Ta sklamat, ale ja mam skusenosti, ze kto to nema v sebe, ten sa navoniavat nebude, sanca by tam bola, ak mu na Tebe zalezi, ak Ta ma rad, mozno si da povedat a casom si zvykne, takze mu to jemne povedz, nic nenaznacuj, asi by narazky aj tak ignoroval, povedz mu to, mozno je to tym, ze mam uz svoj vek, ale ja najradsej hovorim veci priamo, ak to zoberie a neurazi sa, je to spravny chlap s ktorym bude radost zostat a ak sa urazi, nech ide prec od Teba, lebo ak Ti chlapec nevonia, narusi to aj Vas intimny zivot

lilyiankaa

no len ťa nechcem sklamať, ale poniektorí jedinci sú veľmi nechápaví v tomto .. ja som mala bývalého kolegu, mladý chalanisko, mohol mať tak cca 20 rokov, aj by celkom fajn vyzeral, pracovitý atď ..lenže ten smrad, to sa nedalo vydržať .. akokoľvek sme sa mu to snažili naznačiť, nechápal ..alebo nechcel .. raz sme mali pustené ventilátory, veď v lete bolo strašne horko .. a on sa postavil pred ne a vieš si predstaviť ten nepredstaviteľný smrad, čo na nás šiel ... najhoršie bolo, že s nim robili aj dvaja chalani a ani od tých to proste nezobral .... hold, skús mu to nejak jemne naznačiť, ale záruku nemáš nikde ...

MultiLevel

ak ste este vo faze, ze ste kamarati, tak to nebude az take tazke. Ak si dobre rozumiete, tak si zrejme aj vela veci hovorite, zdoverujete sa jeden druhemu. Skus mi niekedy priniest darcek - deodorant. Ty si kup taky isty, len v zenskom prevedeni. A povedz mu, ze by si ho rada vyskusala, ale teda nevies co to bude zac. A ci by nevyskusal s tebou :) A dodaj, ze plusom bude to, ze si budete aj dobre vonat. Povedz, ze mas rada umytych a navonanych chlapov. Musel by byt idiot, aby toto nepochopil :) A nema sancu sa na to ani urazit, lebo deodoranty budete akoze skusat obaja a nie len on :)

TinaM

ja by som skusila najprv jemne naznacit. Napr ked budete niekde, kde je vela ludi naokolo, len tak povedz-boze, niektori ludia asi nevedia, co je antiperspirant, neznasam, ked citim prepotenych ludi. Najhorsie je to v mhd, ked stojim vedla niekoho a nemam kam ujst...a pod. :D
Mozno mu to dopne.A ak nie, tak skus nieco, co ti poradia ostatni :)

sinnet

Aj tak s ním neostanes pokiaľ bude smrdiet, tak mu sprav láskavosť a povedz mu to. Ak to spracuje ako konštruktívnu kritiku, a ostane s tebou, máš po probléme a ešte aj frajera ktorý vie byť sebakriticky. Alebo mu kúp antiperspirant.