Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sťažnosť na zubárku. Máte skúsenosť?

Príspevok v téme: Sťažnosť na zubárku. Máte skúsenosť?
01Macatko

Dobrý deň. Pred pár dňami v piatok som bola u svojej zubárky, na vytrhnutie 2 zubov, kvôli strojčeku. Prišla som aj so svojim dedkom, pretože zu zubárov mám panický strach.. Dedka poslala preč so slovami, že tam kráča ako tiger v klietke, nech ide von pretože vraj budem viac rozcitlivelá a budem viac plakať. Čo mi nejde do hlavy, prečo by som mala plakať, keď vraj trhanie zubov nebolí po anestéze? Zaujimavé.. Po vyhodení môjho dedka, mi pichla injekciu na 2krát. Nepočkala ani 5 sekúnd, vzala nástroj na rozkývanie zubov. Všetko robila BEZ SLOVA. Nevedela som čo ide robiť.. povedala som jej že to všetko cítim že to bolí, nech prestane.. zubárka povedala že to musím len vydržať a mám byť ticho.. keď som od bolesti plakala, kňučala zavíjala a začala skrčať kolená, zbliakla na mňa že ich mám vystreť, že si nemá kam dať ruku. Samotné vytrhnutie ku koncu som už necítila pretože injekcia začala účinkovať až vtedy.. Chcem na túto pani úžasnú zubárku podať sťažnosť na úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Neviem či moje vyšetrenie súvisí s jej sympatiami, alebo s tým že ona je maďarského pôvodu... Myslíte, že podanie sťažnosti bude mať nejaký význam? Máte s podobnou vecou už skúsenosť?

01Macatko

nech sa páči, je to MUDr. Eva Ördöghová, z Nitry, Párovce.. zubárku som už vymenila. Dneska mi nová mladá zubárka spravila uplne bez bolesti. ani som nevedela že mi ho vytrhla.. skúsim poslať sťažnosť na úrad pre dohlad nad zdravotnou starostlivosťou a uvidím čo mi odpíšu.

daymay

Odkiaľ je tá beštia? To sú typy žien čo robia bacharky a posielaju deti do plynu. Ja byť tvoja mama tak tam asi nabehnem a spravím taký bengal že by to počula cela nemocnica.

0vecka

inak otazocka.... za tych zubarov sadistov ste si aj nieco zaplatili albo to cele hradila poistovna?

inak co sa vyhodenia dedka tyka tak ja som do 15 chodil k zubarovi s mamou a ta sa vzdy pozerala a nikdy nikto ani nenaznacil ze by mala pockat vonku...

lilyiankaa

osobne si myslím, že zubárke dajú max napomenutie, ale aspoň niečo .. je to riadna krava, asi robila predtým u mäsiara, keď má takéto sklony ..ty hlavne vymeň hneď zubárku, k tejto by som na tvojom mieste už nevkročila a keby som si prišla pre kartu, ešte by som jej pár slov uštedrila .... ja sa tiež bojím zubárky, ale už nie až tak veľa ..mala som na Zš školskú zubárku a to ti poviem, to bolo iní S-M... podarilo sa mi vybiť si predný zub, polovicu lopaty, tak hneď som bežala za ňou, ona bez injekcie mi ho začala brúsiť, vieš si predstaviť tú bolesť, myslela som, že tam zomriem ... samozrejme mi to spravila na h.vno a o pár mesaicov mi to celé vypadlo ... teraz mám už veľa rokov inú zubárku, mladú, dobrú, milú, ktorá má vždy oboznámi s tým čo ide robiť a čo mám robiť ja .. raz sa mi dokonca stalo, že som jej nechtiac zakusla do prstov a žiadnu dráhu z toho nerobila ..

0vecka

uff ze som tuto temu precital az teraz vo stvrtok som bol po 4 rokoch u zubara... a fakt som este nezazil ze by po inekcii necakal ...

podla mna staznost az tka nepomoze ale ked sa bude vela ludi stazovat tak bude mat pruser... popripade mozes na chodnik pred ambulanciu napisat ze tam ordinuje sadistka...

kukurica9999

ja som mala tiez zle skusenosti so zubarmi. mala som na ZS zubarku ktora mi vyrobila taku fobiu ze do terajsej dospelosti mam problem ist k zubarovi. kricala po mne zavezovala ma o to zubarske kreslo aby som sa nehybala. strkala mi do ust kokove prsty (taky obal na prst z kovu- lebo som vraj hryzla) o inekcii som ani nevedela ze existuje. po skonceni ZS som si nasla druhu zubarku myslela som ze je dobra lebo mi uz davala inekcie lenze inekciu nevedela podat spravne, vela x jej pukla ampulka takze som tu tekutinu mala uplne vsade, potom mi pichla inekcie a odumrela mi uplne ina cast tvare. velmi rada rozpravala takze som v kresle s kazom bola asi dve hodiny lebo viac rozpravala ako robila. vzdy mi blomby vypadavali. potom som si nasla kvalitneho zubara kttory je super. vie co robi, komentuje co robi a podava inekcie tam kde maju ucinkovat. najhorsie je ze ked som k nemu 1x dosla tak som mala asi milion kazov lebo vsetky tie zuby ktore mi opravovali predchadzajuce zubarky boli zle spravene tak sa kazy veselo tvorili pod blombami nadalej. teraz mam 25 rokov a ani jeden zub bez blomby. 5 mrtvych....vsetko len kvoli zlej starostlivosti a poskytovaniu sluzieb predchadzajucich zubarok....to je moja skusenost

daymay

Sadistka. Nahlas to, aj ked jej nič nespravia. Zubari sú asi najväčší hajzli. A napíš to aj do hodnotenia na nete. Pekne si dovolila kks to by som jej asi povedala svoje..sviňa sadisticka, bodaj by si sa nebála. Nájdi si inú zubarku. A daj si spraviť výpis, čo si na teba uctovala. Hold, odliv mozgov, ostali tu len ti čo nič nevedia, alebo potom sukromnici.

amanda23

na jednej stranke schvalujem ze vyhodila dedka, lebo to by asi nezniesla pri praci ziadna zubarka, aby jej tam niekto stepoval, ked sa potrebuje sustredit, najskor to znervoznovalo ju, koho by to neznervoznovalo uznaj... na druhej strane, ta injekcia potrebuje nejaky cas, aby zacala ucinkovat a nemoze to zacat trhat zub kym to este neucinkuje. Myslim, ze staznost nema zmysel, nikam to nedotiahnes, bies ako je to s lekarmi a v tomto pripade by si vysla ako debil, co ma paniku zo zubarov, ked si so sebou berie aj dedka. jedina dobra rada, najst si inu zubarku a vziat si od tamtej kartu a povedat jej svoje.

Agnes998

No to je hrozne co pises :-( Ja som raz na jednu lekarku podala staznost, ta ma vyradila u seba z evidencie bez toho, aby mi cokolvek oznamila, poslala moju kartu nejakemu inemu lekarovi (ktoremu ale nikdy nedosla takze asi tazko poslala) a ked som tam nabuduce prisla tak sa na mna len osopila ze to tam chcem, k nej uz nepatrim. Podala som na nu staznost a oni mi odpisali, ze chybu urobila len v tom, ze mi mala dat vediet ze ma vyraduje, dali jej napomenutie a tym sa to skoncilo. Takze tak. Skusit to mozes, ale aky bude vysledok... bohvie. Urcite jej nic neurobia, prinajlepsom napomenutie.