Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vas nazor na moju priatelku

Príspevok v téme: Vas nazor na moju priatelku
asi kkt

Zdravim,

mam taky problem s priatelkou, v zime som ju pristihol na plese (ja som tam nebol len som ju prisiel pozriet ked som isiel z mesta ako sa ma) ako isla s inym muzom von kde boli na seba natlaceni. Odpustil som jej to s tym, ze vravela, ze nevedela co robi lebo, ze taka opita este nikdy nebola. Povedal som jej ale, ze sa nic take nesmie uz stat. Teraz som zistil, ze si pise so svojim byvalym zaujmom, ktoreho tvrdi chcela dohodit kamaratke. Ked som ju poziadal aby, mi dala precitat konverzaciu so zaujmom povedala ze ju uz vymazala. ked som ju poziadal aby mi ukazala konverzaciu s kamaratkou o tom, predomnou ju vymazala. Ja to beriem ako za dokaz toho, ze nieco nebude v poriadku. Ona tvrdi, ze to spravila aby som tam nenasiel nieco co by som si vysvetlil po svojom, ze by sa to nedalo obhajit, priznavam, ze som trosku ziarlivejsi hlavne po tom co som videl v zime.
Co si o tom myslite vy?

MultiLevel

Sususu, nikde predsa nie je napisane, ze par musi chodit vsade spolu :) Dokonca ani na ples spolu chodit nemusia :D Ja som kolko raz bola bez priatela na koncerte, v divadle, na party, na chate...a on tak isto. Nevidim na tom nic zle :) Kolko raz sa stane, ze jeden zo vztahu sa nemoze danej akcie zucastnit, to vsak neznamena, ze ten druhy musi kvoli tomu sediet doma :)

lorinnes

ja toto nechápem...s ktorymkolvek priatelom ked som bola, nikdy som mu neliezla do pošty, nepytala som sa s kym si o čom piše..podla mna je to cele o dovere..je mi jasne že po tom incidente na plese dovera asi utrpela ale proste ber to tak, že ked bude chciet, podvedie ta..nezabraniš tomu nijako...strkať nos niekomu do pošty by som si ja nikdy nedovolila
Bud s tou žiarlivostou niečo urob alebo sa zmier s tym, že v žiadnom vztahu nebudes nikdy uplne dokonale stastny..to by si musel mať priatelku uviazanu na špagatiku a mať prehlad o všetkom čo robi..ešte aj v tomto pripade by ti mohlo niečo uniknut
takže asi tak..odputaj sa trochu od toho, žijeme len raz...nelipni tak na niekom

doubledog

ktovie ako to je
ci si neni nahodou ten typ, co extremne ziarli a potom vidi vo vsetkom neveru

ak bola tvoja priatelka na plese bez teba, tak je jasne, ze tam musela byt s nejakym muzom.
mozno sa sla len vyvetrat, ten chlap ju proste podopieral a ty si to hned vyhodnotil ako "ze boli na seba natlaceni"
uz len fakt, ze si tam prikvitol cestou z mesta je trosku podozrivy.

a to s tym mazanim, mozno si schopny najst k comkolvek naznaky nevery, tak to ona vsetko preventivne maze.

chcelo by to pohlad druhej strany.

dafaq

Tak clovek chce vzdy to co nema a casto zabuda na to, co ma.
Proste klise, ale pravda.
Nevazi si to co ma a nie je spokojny s tym co ma.
Priklad:
Kto je bohatsi?
Bill Gates, ci moja babka na slovenskom dochodku?
Billa nepoznam osobne, ale kludne by som stavil na to, ze moja babka je bohatsia..
Snad sa nemusim rozpisovat preco..
A tak isto si predstavujem aj to, ze vovztahu staci byt spokojny, s tym co mame a nie donekonecna sa trepat vyssie :D
Neviem, ja sa vysok bojim, ze cim som vyssie, tym viac spadnem :D

MultiLevel

TinaM, hmm... tak ja mam "len" obycajny, 5 rocny vztah ale doteraz som nezazila pocit, ze by ma to k niekomu , ako ty pises tahalo...uz 5 ma nepritahoval ziadnym sposobom iny muz. Cumim na chlapov, kecam s nimi, mam vela priatelov...ale nikto sa mi doteraz nepacil viac ako priatel. Casto najma v meste s priatelom "hodnotime" zenske, je to taka nasa sranda. Ukazujem mu take, co su podla mna pekne a zas on ma ukazat, ktora je pekna podla neho. Jasne, vzdy mi nejaku ukaze, ale nikdy nezabudne dodat, ze vsetko su to len obycajne chodiace postavicky, ktore keby sa odmalovali, stratili by uz aj to posledne preco sa vobec na ne pozrel.....hmmm, to o com pises neplati na kazdeho. Nikdy nehovorim nikdy, ale toto je moja skusenost :-)

dafaq

napriklad ja osobne beriem silu na boj s pokusenim prave z toho, ze cim silnejsie pokusenie, tym viac "cert" investuje do toho, aby ma polozil, ale cim viac odolam, tym viac "cert" tou "investiciou" "prerobi" a to ma "tym viac tesi" :D
haha, nie len cert a pokusenie je zakerne.
zabudli na to, ze mozem pouzit tu istu zbran :D
buhahhaha
a zatial mi to funguje..

dafaq

nikdy nehovor nikdy je tiez alibisticke :)
ked ti niekto zavrazdi rodinu, lebo pil, tak potom so mzvdavy, ci povies ale pohoda, nikdy nehovor nikdy :)
proste su hranice a hranice su jasne a pevne, preto sa vola hranica
ci existuje hranica a hranicejsie? :) najhranicejsie?
hrana? moze byt hrana hranatejsia?
niee...
kto sa nevie ovladat pod alko, ci drogami, hold, nema pit ci feotvat..
niekto sa o takeho stavu dostnae aj bez alkoholu podla mna
napr mne sibe dost z cokolady
ale mam hranice
alkohol je "moc" tak isto ako napriklad velka sila, ci silny stroj, ci zbran, ci cokolvek.. a clovek MA NA VYBER, ci tu silu/moc pouzije alebo ci sa bude krotit..
ak ma slaby stroj, a mozno kamienok a to plochy co ma blbu aerodynamiku, tak si vyskakovat nebude
verim ze alkohol a podvod je podobny ako peniaze a charakter.
bez penazi je mnoho mnoho ludi ticho, lebo veria, ze s peniazmi si mozu dovolit robit zo seba volov :)
ale to im prizmuri na tieto ciny len presne podobny clovek, co je taky "blbec" tiez..
toto neni matrix, ze "ale co" alebo ze "zahram to na city, keby nieco" .. ale "akcia - reakcia" alebo proste "sloboda - zodpovednost"
a jednoducho, ked niekto nieco urobi, ak to neurobil pod hrozbou nasilia, musi, vyslovene MUSI niest za to zpodovednost
alibisticke je "nikdy nehovor nikdy"
zivot je pokusenie samo o sebe, na kazdom kroku, ci uz velke alebo male
nad malymi mavneme rukou, ci alko ci nealkho a tie velke, tie su zauimave..
sranda je, ze ked ludia podvadzaju, tak defacto ej to egoizmus..
kamsa podelo v dobrom i v zlom
to je take divne no :)
ako moze niekto pre docansu haluz zahodit parnera
ale toto plati aj na samovrazdu. ako moze niekto pre 1 magorinu skoncit svoj zivot?
akoze 5 minut haluze ma ovplyvnit 1 zivot cely?
no nic, ich zivot, dufam ze ja o takeho cloveka (zenu) nikdy nezakopnem, co bude obhajovat alibisticke veci :D
a inac, hovori sa, ze presne ten kto to obhajuje, ako ja teraz, podlahne ako prvy :D
no neviem, uvidime. dam vediet, mozno.. aj tak, hisotriu pisu vitazi :D
keby plati "nikdy nehovor nikdy" tak defacto sa mozem dopredu ospravedlnit, ze vytiahnem noz na vlastne deti lebo "nikdy neviem ako ma dokazu nastvat"
proste NIE a hotovo :)
mam slobodnu volu a rozhodol som sa ze NIE
a moze sa cert ci ktokolvek aj v hrobe obradit a puknut od zavisti
ZAVISTI
ja si trvam na nie
moze ist pokusat inde..

TinaM

MultiLevel: ja tak isto neuznavam alkohol ako vyhovorku, ospravedlnenie ci dokonca dovod. Len som zastanca toho:nikdy nehovor nikdy. Moze sa stat, ze vo vztahu je clovek spokojny, ale kto tvrdi, ze nikdy vo vztahu nezazil "zavahanie" typu-strasne ma to k niekomu tahalo (aj ked len 10 minut) ten podla mna klame. Jedno s druhym, podla mna sa jednoducho moze stat, ze clovek sa vdaka (kvoli?) alkoholu v takejto chvili neudrzi a nieco vyparati. Clovek je tvor omylny, velmi ovplyvnitelny pudmi. Alkohol to umocnuje, takze sa clovek moze chvilkovo "spustit", co by sa mu za triezveho vztahu nikdy nestalo. To je len moj nazor.