nikdy nehovor nikdy je tiez alibisticke :)
ked ti niekto zavrazdi rodinu, lebo pil, tak potom so mzvdavy, ci povies ale pohoda, nikdy nehovor nikdy :)
proste su hranice a hranice su jasne a pevne, preto sa vola hranica
ci existuje hranica a hranicejsie? :) najhranicejsie?
hrana? moze byt hrana hranatejsia?
niee...
kto sa nevie ovladat pod alko, ci drogami, hold, nema pit ci feotvat..
niekto sa o takeho stavu dostnae aj bez alkoholu podla mna
napr mne sibe dost z cokolady
ale mam hranice
alkohol je "moc" tak isto ako napriklad velka sila, ci silny stroj, ci zbran, ci cokolvek.. a clovek MA NA VYBER, ci tu silu/moc pouzije alebo ci sa bude krotit..
ak ma slaby stroj, a mozno kamienok a to plochy co ma blbu aerodynamiku, tak si vyskakovat nebude
verim ze alkohol a podvod je podobny ako peniaze a charakter.
bez penazi je mnoho mnoho ludi ticho, lebo veria, ze s peniazmi si mozu dovolit robit zo seba volov :)
ale to im prizmuri na tieto ciny len presne podobny clovek, co je taky "blbec" tiez..
toto neni matrix, ze "ale co" alebo ze "zahram to na city, keby nieco" .. ale "akcia - reakcia" alebo proste "sloboda - zodpovednost"
a jednoducho, ked niekto nieco urobi, ak to neurobil pod hrozbou nasilia, musi, vyslovene MUSI niest za to zpodovednost
alibisticke je "nikdy nehovor nikdy"
zivot je pokusenie samo o sebe, na kazdom kroku, ci uz velke alebo male
nad malymi mavneme rukou, ci alko ci nealkho a tie velke, tie su zauimave..
sranda je, ze ked ludia podvadzaju, tak defacto ej to egoizmus..
kamsa podelo v dobrom i v zlom
to je take divne no :)
ako moze niekto pre docansu haluz zahodit parnera
ale toto plati aj na samovrazdu. ako moze niekto pre 1 magorinu skoncit svoj zivot?
akoze 5 minut haluze ma ovplyvnit 1 zivot cely?
no nic, ich zivot, dufam ze ja o takeho cloveka (zenu) nikdy nezakopnem, co bude obhajovat alibisticke veci :D
a inac, hovori sa, ze presne ten kto to obhajuje, ako ja teraz, podlahne ako prvy :D
no neviem, uvidime. dam vediet, mozno.. aj tak, hisotriu pisu vitazi :D
keby plati "nikdy nehovor nikdy" tak defacto sa mozem dopredu ospravedlnit, ze vytiahnem noz na vlastne deti lebo "nikdy neviem ako ma dokazu nastvat"
proste NIE a hotovo :)
mam slobodnu volu a rozhodol som sa ze NIE
a moze sa cert ci ktokolvek aj v hrobe obradit a puknut od zavisti
ZAVISTI
ja si trvam na nie
moze ist pokusat inde..