Dajme si pauzu

Príspevok v téme: Dajme si pauzu
lujzax

Chcem sa len opýtať, už ste od svojej milovanej polovičky počuli vetu, dajme si pauzu, tak na 2-3 týždne a uvidíme....
Ja som to totiž poslednou dobou až moc počula. A pritom mám ja vždy pravdu, akurát v tom som vinná, že niekedy si až moc ostro vydupávam svoju pravdu...vždy mi uzná, že mám ja pravdu, a naozaj to oľutuje, že sa tak zachoval....no poslednou dobou, keď sa takto pochytíme, on je vyčerpaný z práce, a keď je nevyspaný, a nemá čas sám na seba, tak je hrooozne podráždený a nervózny na mňa, čiže hneď začne hulákať a pod. že on nemá chuť stále dostávať výčitky, nech si dáme pauzu....a po hodine mi už volá, že či som sa už ukludnila (ja samozrejme, že áno, lebo takéto slová ma vedia totálne zničiť), a už mi vyznáva lásku, aká som jedinečná, jediná preňho, jeho všetko, ako mu moc chýbam, ma miluje a pod...neviem ako sa mám zachovať, väčšinou mi deň vydrží, že som odmeraná, je mi všetko jedno ohladom jeho/nás, no pak už to nevydržím a som jeho slniečko :) až kým zas nenavrhne pauzu....

TinaM

stale som sice nepochopila, kvoli comu konkretne sa hadate, ale ked vies, ze toto na teba stale opakovane "skusa" tak sa nenechaj zahnat do kuta. Ked spomenie pauzu, povedz, ze dobre. Uvidis, ako sa zatvari pripadne ako dlho vydrzi "pauzovat". Ak si presvedcena, ze len on je na vine, tak mu nemozes ustupit

lujzax

TinaM, ale ja mu práveže nevolám o polnoci, ja mu už ráno poviem čo a ako, no on si nájde čas až o polnoci (bo sa mu nechcelo asi so mnou čosi riešiť, keď mal iné veci)...ale to je jedno, vzťahové problémy nechcem riešiť :)...len som chcela počuť, ako ste sa zachovali, keď vám bolo navrhnuté dať si pauzu...

lujzax

no on je dosť pohodlný a na svoje blaho nedá dopustiť...ale je mi to ľúto, že spomenie pauzu už pri prvej hádke, lebo jemu sa nechce vec riešiť, vie, že čo návrh dajme si pauzu so mnou spraví, hneď mu povolím všetko a sa stiahnem, a on má zas navrh...no takto to nechcem :(

TinaM

ja nechapem, ako hysterci? Vlastne nechapem, preco mu ty vesias problemy na nos o pol noci, ked vies, ze ho to rozculuje. Nemozes mu to povedat napr o osmej vecer?

Vojtoo

To musi mat pracu napriklad za pasom, v izolovanom prostredi niekde v samsungu, kde nie je ani prestavka povolena na toaletu za 12 hodin? A studuje na teologickej fakulte kde nesmu ani ceknut a byt ticho 8 hodin?
1 blba SMS sa da napisat fakt vsade, aj na tandevomom zoskoku.. :)
Podla mna je len nezrely na zivot, ked takto hysterci, ale nic v zlom, nauci sa to podla mna :)
par prestavok prekusnut a potom bude OK..
ale tak vztah mate asi nato, aby ste prekonavali prekazky ;-)

Vojtoo

A akoze pre dalsich milionludi na slovensku to nie je vela? :)
Dost blbe, ked taha pracu do osobneho zivota..
Kupil by som mu boxovaci pytel, nech sa tam vysanti..

lujzax

lebo sme obaja vyťažený vzdelaním, prácou, plus druhý ľudia a ich starostí...je toho moc aj preňho aj premňa, akurát že ja som sa naučila držať to v sebe, keď je toho už priveľa, nevybúrim sa na ňom...no on je jednoducho podráždený, hlavne, keď je polnoc počas týždňa a ešte nespí, bo so mnou čosi musí riešiť....no a ja mu väčšinou vytknem čosi a to sa mu nepáči...mám taký pocit, že on chce, aby som si jeho viny nevšímala, držala hubu, a bolo by dobre...no ja nechápem o čom to je, keď len ja sa mám tým trápiť a jemu nepovedať, čo zle spravil...on ma dokáže aj celý deň ignorovať, že sa čímsi trápim, a keď mu to v noci vytknem, keď sa konečne ozve (bo už si našiel čas po práci a pod) tak na mňa vybuchne, popr navrhne pauzu...