Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dvakrat darovany darček

M8cr6

pd

nene, to som tu fotku ja našla na jednej soc. sieti on nevie asi, že o tom viem..nechal si tam už len jednu fotku s byvalou, tam kde sa bozkavaju a ma ju na kolenach a ona ma tu retiazku na krku :-// on nevie , že som to videla..

ale tak..čert to vem, prišlo mu to ako super napad...mal horucu hlavu ked som ho načapala sexzoznamke...ale dam si pozor no prišiel o par dobrych bodov u mna

M8cr6

Vojtoo

ja si to celé tak predstavujem, že ona odišla a nechala mu to tam a on to nechal tak. podla mna by to nepýtal spať...
ale nemal mi to dávať si myslím
čo myslíte, čo by spravil keby túto debatu videl? :D

Vojtoo

no a? :D
sperk moze byt lacnejsi nez cokolada ;-)
hlavne ak je to nejaky blby diamant :D

striebro? ved to je lacnejsie ako kakao :/

takze som mal pravdu :D

1kg cisteho striebra je za 555eur dnes.. takze.. chalan si mohol dat zalezat a neopakovat sa, podla mna.. aj keby, darceky sa NIKDY nepytajuspat, prec od neho, odporucam, pretoze darcek ys davaju a hovoto, zabudaju sa, aj tak ti to zoberie, ked toto, sa rozidete :D

mal to nechat hentej, toto je mamonaaar...

M8cr6

aj ma to troška sklamalo ked s tým doletel v den ked som ho načapala v sexzoznamke a to som si z toho len srandu robila....doletel do práce za mnou a nechal mi ho na chladničke, celý čas som odmietala, odišiel, tam aj zostala.
vrátila som mu ju. nechala som mu ju v jeho aute, lebo som nešla svojím s tým, že si dám víno.
cestou späť mi ju zas dá a ja som sa nahnevala a potom ju vzal a hodil za seba a urazil sa...
další den mi ju zas dal....

ach bože.. :D

LILIII

teda takto !! Vojtoo
predpokladam ,ze zakladatelka nemyslela tym darcekom nejaku tu drobnost ,ako napr. cokolada (sladkost), ta samozrejme vzdy potesí a malokedy sa da odmietnut
----
tu sa pise pravdepodobne o inom dare ,alebo si myslite ,ze sa byvala odfotila s cokoladou ,ktoru po rozchode vratila svojmu ex.... a ten nasledne tu cukuladu "preposlal" dalsej babe ,ktoru mal potrebu presvedcit, ze o nu stoji ?
hm ja som myslela ,ze tu ide o iny dar , hodnotnejsi ,zeby šperk ?

M8cr6

LILLIII

ked ti oviem že som ho nechcela prijat a na treti krat mi ho nasilu natlačil?
tiež mi bolo blbe prijimat darčeky a ešte k tomu ja strebro nenosim ale zlato ked už :p

ešte davnejšie hovoril, že ma darčeky čo daval tamtej dakde a že nevie čo s nimi ale nikdy by ich nedaval druhej....že by mu to bolo trapne samemu pred sebou...

fotka čo som videla dneska potvrdzuje opak...
už mu ju nevratim ale za toto si pusu teda nezasluži :D

p.d.

Este nie sme tak na tom ako v USA:) Co viem zo sprav a z pocutia, tak tam sa sudia asi pre vsetko. Kto je pravnik by tam mal isto vycestovat:)))