Ahojte našla som na nete nejaký článok o výplachu nosa a dutín. Dnes som sa odhodlala to spraviť. Bolo to strašné :( štípalo to :( Fuuj,ale musím to vydržať. Spravil sa výluh z anízu a prasličky. Robíte to niekto, resp. robieval to niekto? :) A pomohlo Vám to? :) Díky
Výplach nosa a dutín
mackani
to mas normalnu injekcnu striekacku, das si ju do dierky nosovej a vyplachujes s tym "extraktom"?:)....lebo mne to vsetko furt steká hore dole, aj ked fukam nos často, ale cítim to stale v hrdle.
Viem Vincentku poznám, ale chcela som vyskúšať niečo bylinné . Takže aj teraz zachvílku ma to čaká. Fúú normálne sa bojím a okolkujem okolo toho pol hodinu kým si tam vstreknem jednu striekačku. Známemu to ževraj pomohlo. Tak uvidím,ale to asi tak má štípať :/
veľmi dobrá je na preplach minerálka Vincentka.
To naozaj??? :O Ja velmi lúbim mliečne výrobky, najviac jem všelijaké možno druhy jogurtov a Acidko.
Výluhom sa síce prečistíš, ale s ďalším zjedeným mliečnym výrobkom sa zahlieniš znova.
Ouu a to nebude ešte horšie? :P Ale ževraj to tak má byť, štípať a také celkovo je to velmi nepríjemné. :/
aby ta to nestipalo, daj si zhruba 1gram kuchynskej soli do 100ml vyluhu...