Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ona, ja..vyznanie

Príspevok v téme: Ona, ja..vyznanie
devon

Ahojte všetci
som 15- ročný chalan, ktorý sa trochu stratil v svojich hormónoch...ako väčšina ľudí v mojom veku, však?...No každopádne, problém je taký, že som sa zaľúbil so jedného dievčaťa, ktoré žije v Nemecku. Celé sa to začalo hrou RP cez internet, no potom, po niekoľkých mesiacoch, sme si začali písať aj ako reálne osoby. Neviem, čo konkrétne ma na nej tak zaujalo, ale asi ten jej skvelý zmysel pre humor skombinovaný so zdravou drzosťou. Neskôr sme si navzájom poslali aj fotky a priznám sa, že sa mi veľmi zapáčila aj fyzicky...aj ona mne napísala, že dobre vyzerám. Odvtedy boli naše správy viac osobnejšie, plné dvojzmyslov a humoru. Myslím si, že aj ona niečo cíti ku mne, pretože mi napísala, že \"I have never met the person like you before...\" a oslovuje ma \"my dear\" alebo \"darling\". Proste viem, že aj ona ma má rada. Postupne som jej napísal, že podľa mňa je krásna a že pre mňa je špeciálna. No a včera som sa konečne odhodlal napísať jej o mojich pocitoch k nej. Najprv som sa jej opýtal, že či by som podľa nej mal povedať jednému dievčaťu, ktoré sa mi páči o mojich pocitoch. Ona napísala, že podľa nej áno, ale hneď potom mi napísala, že ide spať, správu dala bez bozkávajúceho smajlíka, ktorého nikdy nevynechala. No a potom, keď už sa odhlásila, som konečne nazbieral odvahu a napísal som, že som sa do nej asi zamiloval, ale zároveň, že si uvedomujem diaľku medzi nami, ktorú je pre mňa zatiaľ nemožné prekonať. Čo si o tom myslíte? Urobil som správne? Lebo fakt mám pocit, že sa jej páčim aj ja a ako chlapec som ten prvý krok chcel urobiť ja...

devon

Hej, veď ja viem..no čo, puberta najlepšie obdobie na bláznivé lásky :) Vtipné, ja som na net vôbec nešiel hľadať niekoho na vzťah, iba hrať hru a ani neviem, ako sa to vyvinulo...

lilyianka

tak či tak musíš počkať, čo ti na to odpíše ..aj keď takáto láska cez net .. no neviem .. akože môžete sa jeden druhému fyzicky páčiť, to je v poriadku, ale aby z toho niečo aj bolo, tak by bolo potrebné sa stretávať a navštevovať a to povedzme si pravdu, asi nie je veľmi reálne, nakoľko obaja máte ešte málo rokov ...

mackani

Ved ja viem, máš 15 rokov :) (akože ja tiež nemám oveľa viac) :D Ale tak,poučila som sa. Ja som bola presne taká istá. To prejde, potom daj vedieť čo ti odpísala.

devon

Ešte neodpísala, lebo odvtedy nebola prihlásená..ja si nič extra nesľubujem a snažím sa ostať nohami na zemi..len proste teraz si nemôžem pomôcť..

mackani

Poviem ti hned,nerob si nádeje :) Ved tá dialka. Ona je predsa z Nemecka. A cez net nie je tiež najlepší spôsob sa zoznamovať. Ja som sa už raz takto "popálila" , odvtedy dávam prednosť realite. Jasné, že chatujem aj cez net s chalanmi, ale len tak nezáväzne . určite si od toho nič nesľubujem :)