Ludia, co myslite, zmenili by vas peniaze? Si predstavte, ze by ste napr. vyhrali nejaku obrovsku sumu alebo by sa vam naskytla necakana prilezitost nejako udrzatelne zarabat velke peniaze alebo by ste sa stali popularnym. Zmenilo by vas to? Urobili by ste velke zmeny vo svojom zivote? Co s vasim partnerom, ak by sa vam kvoli vasej uspesnosti naskytla sanca mat ineho, fyzicky krajsieho partnera? Co myslite, podlahli by ste im?
Zmena charakteru peniazmi
ale - poznam osobne typka, ktory si zalozil biznis a do dvoch rokov sa odrazil o dost vyssie, casom sme ho uz vobec nespoznavali, stal sa z neho vyslovene arogantny hajzel, pravda ale je, ze to v sebe mal vzdy, akurat nemal ako prejavit - nemal kde...bol iba obycajnym zamestnancom
akonahle prisiel k prachom, otocka o 180 stupnov behom roka
peniaze ukazu, co v cloveku skutocne je, akurat sa to dovtedy nemalo ako prejavit, nebola prilezitost...to je cela veda
ked si predstavim, ze by som zazracne zrazu dosla k prachom, po popularite by som netuzila absolutne, urcite by som si kupila vlastnu strechu nad hlavou a zaplatila si studium
a sla na dobru dovolenku
ale priatelia, ktori su dnes mojimi priatelmi, tych by som chcela mat aj nadalej ako priatelov, nerobila by som ziadne rozdiely
ako koho...kto si zarobi velke peniaze vlastnym usilim sa nezmeni lebo si tie vydrete peniaze vazi, ale ten kto ich len tak dostane alebo vyhra toho urcite zmenia a k horsiemu :) niektori ludia pridu k peniazom ako slepe kura k zrnu a potom nevedia co zo sebou a tie povysenecke reci potom fuuu :D mna osobne by to asi nezmenilo a urcite by som kvoli peniazom nezanevrela na kamaratov,rodinu a uz vobec by som nevymenila priatela kvoli nejakemu nastylovanemu,prachatemu debilkovi :D peniaze by som urcite hned neminula,ale by som ich dalej otacala a tym si splnila jeden sen :)
vymenit solidneho partnera za krajsieho zlatokopa, to je riadne mimo
ale stava sa to a potom nariekaju, ze sa nechali oklamat...
Peniaze vseobecne kazia ludi, to mam overene za svojho zivota na mnohych aj osobne.
Povysenost, lakomost, asocialnost su bezne priznaky nahleho zbohatnutia.
Ale ak sa toho bojis, tak mi tu vyhru kludne posli ;) :D
Nezmeni to cloveka, zvyrazni mu to charakter..
Človek sa mení stále počas života ani mu prachy netreba