Slaba vydrz

peto0282

Drobo - to znie uz lahsie uskutocnitelne ;)

Multilevel - dakujem za tvoj cas, na vsetko sa pozriem, ale to masturbovanie asi vylucim. Z vlastnej skusenosti viem ze cim menej, tym lahsie to ide ;) No a tych 10 minut ak je zalostne malo tak moje sebavedomie veru nestuplo :)))
Len nechapem ze existuje samy sajrajt na erekciu no na moj problem hadam nie je nic. Paradoxne mi stoji jak skala :-D

drobo

Chlapi, ja som to ponal opacne - mame uz od septembra kazdy den s priatelkou sex - robime pokus kvoli schudnutiu - na zaciatku mi to trvalo asi 2-3 minuty a teraz ju sucham kludne aj 30 minut. Rob to kazdy den aj viackrat a za cca. 6 mesiacov budes nadavat, ze sa nemozes urobit :)

MultiLevel

no p.d. ja sa do toho teda prd rozumiem, ja len pisem, co mi povedali nezavisle od seba dvaja chlapi :)
Masturbacia je dobra vraj na to, aby si sa naucil vsetko okolo toho...ale tym, ze si zvyknes za par minut sa urobit, tak s partnerkou je potom problem....Aspon toto mi tvrdil chalan, co s tym mal teda dost vazny problem, nevydrzal v nej ani minutu...a teraz, cvikmi a menej castym masturbovanim dosiahol to, ze vydrzi aspon tak, aby sa jeho holka spravila....On povedal, ze sa to predlzilo na cca 10 minut (nikto to samozrejme nemeria). Aj tych 10 min je cosi, i ked pre mna by to bolo zaalostne malo :D

MultiLevel

Haha, napise ti tu baba - moj chlap by ti odporucil cvicit kegelove cviky a mysliet pri sexe co najviac na partnerku. Alebo sa pekelne sustredit na hoc co ine. Pre neho je to tiez niekedy obtiazne, najma ked sa dlhsie nevidime :D ale aj tak ten sex nebyva kratky.
Jeden kamos mal podobny problem a zistil, ze je to preto lebo velmi casto masturboval. Prosto niekolko raz do dna. A potom pri babe sa vzdy urobil za par sekund, tak ako si na to zvykol z masturbacie. Potom povedal, ze to znacne obmedzil, najprv na raz denne, teraz si to robi asi len par raz tyzdenne...Ale vraj vydrzi viac :) Treba trenovat vydrz a nezvyknut sa urobit sam za tri sekundy :)
Plus tie cviky, co ti radim, stoji to za to :)