Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zostat ci odist?

Príspevok v téme: Zostat ci odist?
Brenda

s priatelom som vyse roka a byvame spolu ale je tu jedna vec zvazujem ze sa snim rozidem..dovod...on si jednoducho mysli ze je dokonaly a vsetko okolo neho musi byt dokonale..aspon ja mam z toho taky pocit...moja rodina ho nema rada..moje kamosky ho nemaju radi..v poslednej dobe sa stale hadame co sme sa pred tym vobec nehadali..teda ja niesom konfliktny typ a vzdy sa prisposobim ostatnym teda aj jemu...hadame sa o samych somarinach napr.spravila som spagety a chcela som si na ne dat kecup ale on,ze on to tak nema rad a spravil omacku k tym spagetam a ja som si aj na to chcela dat kecup a on na mna vybehol ze preco si na to davam kecup...tak sme sa pohadali alebo som isla von s kamoskami na "babsku jazdu" alebo skor iba take stretnutie a on mi urobil scenu ze preco som jeho tiez nezobrala a tak,nepodvadzam ani nic tak to nechapem.v poslednej dobe mi robi len same sceny nic sa mu nepaci a najma na mne.ideme von a oblecem sa podla seba samozrejme ako sa ja naj citim..a on mi zacne do tho hovorit,ze to sa mi nehodi a ze si mam dat to a to...jednoducho sa mam oblect ako sa to paci jemu..mame rozdielnu modu a tam je vzdy vecny problem.co by ste robili vy na mojom mieste?

nozdrap

to je preto že žijete pod jednou strechou,kým ste spolu chodili ste sa videi ideálne nemuseli ste sa delit o spoločný život a varenie.

v madarskom jazyku je jedno dobre porekadlo a hovorí človeka najlepšie spoznáš pri súžití pri spolubývaní.nie náhodou niekto randí spolu roky aj 8,10 rokov spoluchodia ale ked sa rozhodnu spolu žitpod strechou tak dochádza k iskreniu a presadzovaniu vlastných prestáv kto je ochotný podriadit sa dominantnejšiemu a a prisposobit.len pri sužiti sa spoznáte skutočne,preto je dlhoročné randenie zbytočné to možte po roku spolu žit aspon rok či vám to klape bez papierov.

tak ho aspon skutočne spoznávaš a nemusela si dat kechupo sám si dá omáčku aku chce.

alibi

nechodis s ty s mojim byvalym? scvokla som sa z neho. ked som upratala tak chodil prstami po ramoch obrazov a podobne. a taketo veci ohladom vsetkeho. UTEKAJ PREC!

Jessi_1111

Samozrejme, vzťah je o vzájomnej tolerancii a láske. Ak ho miluješ, tak sa s ním skús porozprávať, ale ak ho už nemiluješ, potom je to pravdepodobne dôvod na rozchod.

lorinnes

Jooj aj ja som takeho mala...furt do niečoho pindal ked to mám tak povedať..vydržala som to znášať asi 3 mesiace ..začalo to podobnými prkotinami ako špagety a pokračovalo napr tak že: Neobliekaj si tu bluzku, vyzeraš v nej ako k***a ...a to už boli posledné kvapky..
Možno to u vas bude ine..v každom prípade sa treba porozprávať, všetko zvážiť a zariadiť sa podla toho..možno by vám pomohla aj prestávka. Keby videl že si schopná od neho odísť, zistil by čo a ako a zmenil by sa, aj ked asi iba čiastočne lebo s chlapom pohnuť nejako vyrazne, to je podla mna umenie :) Dufam že to dobre dopadne

vebe

Dobdy vztah je o vzajomnej tolerancii, co mi vo vasom vztahu podla toho ako to opisujes ty chyba. On by tie siste situacie popisal mozno trochu inak, ale to je jedno. To s tymi spagetami je priklad, ze o vzajomnej tolerancii sa u vas neda hovorit. Postupom casu by podla mna tych uplne zbytocnych sporov o nicom (vid tie spagety, lebo na omacke ci kecupe nic nestoji, nech si tam kazdy dava co chce) bolo stale viac. A neviem si predstavit, ako by ste vedeli riesit bez hadky zasadne veci, kde uz o nieco skutocne aj ide. Ak je on presvedceny o svojej dokonalosti, ty s tym vela nespravis, podla mna strata casu, radsej investuj cas do niekoho kde to ma buducnost. Pocit vlastnej dokonalosti sa totizo u muzov s vekom zvyraznuje