som absolutne heterosexualna, neviem si vobec predstavit sex so zenou, nikdy som to nevyskusala ani o to nemam zaujem. pacia sa mi a vzrusuju ma iba muzi.
ale - po troch rokoch stravenych v japonsku musim povedat, ze namalovani muzi su krasni, su vzrusujuci a vobec mi nepripominaju zeny. okrem toho vychodne nauky tvrdia, ze v dusi sme vsetci bisexualni. neviem, co je na tom pravdy, ja sa tak necitim. ale to neznamena, ze nebudem tolerantna k vcelku neskodnym tuzbam inych ludi. kazdy z nas je original, neskatulkujme sa len podla zauzivanych zvyklosti. prave preto je potom tolko skrytych a nenaplnenych tuzob, ktore mozu v extremnych situaciach vyustit az do kriminalneho spravania. budme k sebe trocha ohladuplnejsi. mne napr. vobec neprekazaju gayovia, je to predsa ich volba. a pokym mna nenuti nikto zit v homosexualnom vztahu, naco to mam riesit?
skus si aj ty na svojho muza pozriet s vacsim porozumenim. neviem, ci mate deti, ak ano, tak posudzuj jeho rolu otca, jeho rolu manzela, priatela, spolahliveho cloveka. v tychto suvislostiach to, ze si oblieka zenske saty a vzrusuje ho to, vyznieva ako nepodstatny detail.