Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som pokrytec?

Príspevok v téme: Som pokrytec?
lusynenka

Ahojte,mám istý problem stym že chodim s chlapcom ktorý je škaredý (vyslovene škaredý) ja som myslím podla reakcii okolia aj podla samej seba pekná (žiadne chvalenkarstvo) .. problem je vlastne v tom že moji rodičia aj moje okolie sa čudujú ako snim dokážem byt,mimochodom je to moj prvý \"vztah\" a dost mi to narúša moje rozhodnutie byt sním či to nieje len preot že je prvý a že si myslím že s iným nebudem .. atd. ja už sama neviem či sním chcem byt inak je kumne milý,pozorný proste povahovo super..

innerworld

Ja si myslim,ze fyzicka krasa s tou vnutornou by mala byt podla moznosti vyvazena. Akakolvek neistota z tvojej strany,ci sa ti naozaj paci narusa vztah. Dva razy meraj,raz rez.

kolibrickkkk

Tak ešte raz, ak ho lubis ty, nie je dôležité, či sa páči tvojmu okoliu, ale či je ti s ním dobre, či si rozumiete.

kolibrickkkk

Napísala som to isté čo Agnes, bohužiaľ z nejakého dôvodu mi napisalo že mám bloknuty prístup. Čudné.

TinaM

Mozno nas admin povazuje tuto temu za osobnu, mozno sa v nej nasiel a preto sa ho niektore prispevky dotkli :)

Kludne to vymazte, pisem len moj nazor, ktory teda ani zdaleka nie je objektivny :)

Ked chcete objektivne rady, zmente toto forum na forum pre odbornikov, ktori budu citovat z knih, ale myslim, ze ani tam ta objektivita zarucena nebude.
Celkovo nerozumiem prispevku Mateja a neviem, ci sa mam smiat alebo plakat.

Iba Katka

Matej, agnes v tomto príspevku len napísala, že keď má problém s tým že jej milý a dobrý škaredý priateľ sa nikomu nepáči, tak nech si nájde pekného, ale ten nemusí byť milý a dobrý. Kde je tam urážka či dehonestovanie mužskej populácie?

xxy

musim si pretriet oci este raz, pretoze nikde nevidim, kde agnes v jej prispevku niekoho urazila alebo dehonestovala.
pre admina - kazdy jeden clovek, co tu prispieva, je zaujaty. nik tu nie je objektivny. okrem toho, je to zatial najlepsia rada, co zakladatelka dostala. nemozem uverit, ze sa tu kritizuje niekto, kto dava ludom NORMALNE rady.

TinaM

Ja si myslim, ze asi kazda zena potrebuje mat v zivote krasneho chlapa-aspon jedneho, hoci aj tupeho, neempatickeho a hajzlika, len nech je krasny (tym ale nehovorim, ze vsetci pekni muzi su zli). A potom si uvedomi, co skutocne urcuje hodnotu partnera. Preto ak sa ti nepaci, tak ho nechaj ist-len mu prosim ta nehovor, ze je strasne skaredy a preto sa rozchadzate. Pre niekoho moze byt nadherny, aj ked tebe to tak nepripada.

Matej

Vážená užívateľka Agnes999

viem, že ste možno prežili nepríjemnú udalosť z minulosti ale chcel by som vás poprosiť a upozorniť na to, že ľudia na fóre hľadajú vo väčšine prípadov objektívnu radu. Preto by som bol rád, keby ste nepísali každý váš príspevok ako urážku, výčitku, či dehonestovanie mužskej populácie. Nie každý chlap totižto podvádza, uráža a podobne. Poprosím vyhnite sa zaujatosti.

Ďakujem

Agnes999

Chces radsej krasavca co ta bude podvadzat prip. ponizovat? Co k tebe nebude taky mily a dobry? Sama si urci hodnoty a podla toho sa zariad. Ak je pre teba najdolezitejsie na svete to, aky sa pacil vsetkym tvojim kamaratkam a rodicom a okoliu tak si asi budes musiet najst niekoho ineho.

MultiLevel

znie to naozaj pokrytecky, ked to takto napisem, ale toto vam dlho nevydrzi, prave pre tento "problem". Pre fungovanie vztahu je dolezita aj fyzicka stranka. Velmi dolezita by som povedala, ale nedavam ju nad lasku, porozumenie a doveru, to zas nie. Tym chcem len povedat, ze vam to casom tak ci tak stroskota.