Ahojte,
mám priateľa s ktorým sme spolu ešte len dva mesiace. No už to nieje také, ako na začiatku. Neviem, možno som len ja zbytočne paranoidná a mám tú ,,ženskú chorobu" domýšľania si no nedá mi to. Preto sa na vás obraciam aby som sa zbytočne neunáhlila alebo niečo nepokazila. Tak napríklad je normálne, keď sa mi môj chlap niekedy aj dva dni neozve, neviem o ňom nič? Nejde o to, že by som mu neverila ale mám pocit, že už o mňa nemá záujem. Na začiatku mi písal každý deň, chcel byť stále so mnou. Tento rok maturuje a vraj nemá stále čas. Je ťažké stále presviedčať samú seba že to ako to beriem ja nieje pravda. Mám kopu kamarátov a som s nimi častejšie v kontakte ako s mojim priateľom. Je to normálne? Ako sa mám vôbec správať, aby sa mi zas ozýval ako na začiatku? Chcela by som, aby sa začal viacej snažiť o mňa ale ako to docieliť? Nechcem aby ma začal brať ako samozrejmosť.
Prestáva sa o mňa zaujímať
Skus obcas spravit to, ze bude tazsie si s tebou dohodnut stretnutie. Napr. ozve sa ti v pondelok ze ci nemas zajtra cas a ty ze: nie, uz nieco mam ale velmi rada by som ta videla, slo by to vo stvrtok?
Ak toto nezaberie, tak mozes skusit tazsi level. Nebudes mat nanho sukromny cas cely tyzden a jedine co dovolis, je byt s nim na dakej akcii kde vas bude viac. Zase...ozve sa ti ze ci nebudes mat cas sa stretnut, ze by ste si niekde vysli a odpoved: och, to mi je luto ale tento tyzden mi to velmi nevychadza, no ak chces moze sa pridat ku mne a xy a xy ideme na super koncert, bola by som rada ak by si siel s nami.
Samozrejme idealne by bolo ak by si ten cas vazne nemala a mala by si uz naplanovane aktivity :)
Ak ani toto nezaberie a nezvysi sa jeho zaujem o tvoju spolocnost, tak holt narazila si na chlapa ktoreho az tak neberies aleboo toto je jeho normalna kadencia stretavania sa s dievcatom ktore sa mu velmi paci.
ja sa veru tiez neozyvam kazdy den a sme spolu mesiac len. Ide aj o to ze ona je tri dni v tyzdni na intraku, ja dva-tri dni za tyzden v skole, vtedy nie je moc cas. O to radsej mam ked sme spolu volne dni a vsetko si vyrozpravame do oci :-) tie dni si vychutnavame obaja naplno
Tiež si myslím, že to nieje normálne keď sa neozve dva dni. Potom to vyzerá akoby som mu nechýbala.
Nie ešte sme spolu nespali. Nejako nato nebol vždy čas, vraj to nechce prvýkrát so mnou len tak. To nieje problém, že by som ja nechcela.
A čo sa týka toho času, vždy keď sa mi ozve som rada samozrejme ale snažím sa to nedávať až tak najavo práve preto, aby si nato nezvykol.Keď chce ísť von, samozrejme idem. Zo začiatku som ho ja volávala von no teraz som to nechala na ňom a skončilo to na dvoch razoch do týždňa. Snažím sa správať tak ako na začiatku nech si mnou nieje taký istý ale idem už sama proti sebe a niekedy to nejde.
chlap vždy buď maturuje, buď má skúšky, alebo veľa práce :))
na začiatku ťa chcel získať, preto sa snažil, ak chceš, aby mal záujem aj naďalej, musíš preňho ostať výzvou - napr. mu nemusíš byť vždy k dispozícii, keď sa ozve :)
A ako reagujes ked sa ti teda uz ozve? Si ochotna odlozit iny program a uprednostnit ho? Mas uz vacsinou nieco naplanovane? Alebo skor cakas ked sa ti ozve? Musi si tvoju spolocnost vydobijat? Alebo mu je ponukana velmi lahko?
mozem sa spytat? dala si mu uz? ak nie, tak to je blbe. ma pred maturitou a vtedy to najviac potrebuje. vyskumy dokazali, ze vtedy dosahuju studenti lepsie uspechy, ak predtym sexualne ziju a neukajaju sa len masturbaciou. hmm?
Podľa mňa nie je "normálne" ak sa ti bežne dva dni neozve.