dobry vecer, spoznal som super dievca, je mila , prijemna ,zlate dievca...ma okolo bradaviek cca 2 cm chlpy, celkom ma teraz odradila, ale na druhej strane sa mi paci a nechcem to zahodil koli takejto malickosti...ked som to uvidel bol som zamrazeny a nevedel som co jej mam povedat, prosiiim pomoc ako sa mam teraz tvarit co jej mam nato povedat aby sa na mna nenasrala nahodou :(
Dievča, čo sa mi páči má chlpy okolo bradaviek
ja tiez chlpi nemam rada, ale urcite by som z toho nerobila take ceromonie ako ty...a pri fajke sa mi kadejaky vlas dostane do huby, chlp z hocicoho, uz len zo svedra, z tela.. a prezijem to. Povedz jej to, ale urcite nie na zaciatku vztahu, ked nevies nieco take stravit tak fakt neviem co si za chlapa:) Ked vidis nieco drastickejsie, co rovno odpadnes? :D
nijakej by si to nemohol povedat narovinu, pokial se len kamarati .. teda mohol, ale väčšina by sa na to urazila!! a ty si myslíš, že žiadna žena si tu nevyťahovala pri orálnom sexe chlp z úst?? nebuď naivný .....
je blondina original, fobia ? je to fakt neprijemne, problem ktory sa da odstranit raz dva ale poviem jej to tearz a nemusi to zobrat najlepsie a fakt ani neviem ako by som to na nu zahral a na druhej strane cakat kym si budeme blizsi ? zeny vy by ste si chceli pri z prepacenim fajke vytahovat chlpy z ust ? chlap taketo veci zobere, zafrfle si da to dole a hotovo nech je dievca rado, ale ona je fakt citliva to co ju poznam mesiac som hned videl..su typy ktore s tym nemaju vobec problem by som im to mohol narovinu povedat ale jej nie :(
ono to môže mať rôzne príčiny ..ktoré vie len ona a ty nie .. môže brať nejaké vysoké dávky hormónov, môže mať chorobu, kvoli ktorej je teda zarastenejšia ..ktovie .... a možno má tie chlpky svetlé a tak si myslí, že to nie je taký problém .... je blond ci bruneta?
Vidíš ešte ma aj pekne prsia, chovas sa ako keby si mal nejakú fobiu, určite to dá dole ked si budete bližší veď to je detail kks raz dva a už je po probleme.
tak je iné, ak sú spolu dvaja dlhšie ..ale nie, keď by spolu začali chodiť a on jej povie, že má dlhé chlpy na bradavkách ....
ved toto ze je to velmi chulostiva tema a bojim sa ze co i len naznak ze nieco proti tomu mam by ju odomna odradilo, paci sa mi ano paci a citil som aj nieco viac ale fakt ma to dostalo do takeho stavu ze...ja som vzivote nemal take velke ochlpenie ako ma ona a to v zime som ako medved, fakt nesrandujem, ludia by nemali spolu spat bez lasky ? nespali sme spolu len som sa jej tulil na prsia lebu ich ma krasne velke pevne ale tie nie chlpky ale chlpy :( ma ja jazvu od pruhu ale to mi vooobec nevadi :( ja mam 23 ona 20 a panna nie je, neviem kde je problem, ci sa jej to zacalo teraz diat alebo si to holila ale je to taka chulostiva tema ze je to tazke na nu s tym vyletiet
ale to zalezi na jej povahe mne frajer na trojdnovy porast sice na inom mieste povedal- pocuvaj mas kiwi? a ja ze coo? ze ci mas kiwi a ja ze niee a on- tak si ho dakedy kup a skus ho olizovat 5 minut :D vobec ma to neurazilo naopak milujem ho dodnes- nikedy aj humor pomaha :D
mozno nebola pripravena ,ze ti ruka zajde az tak ..... daleko a mozno nabuduce sa na teba lepsie prichysta ,tak klud
tak určite jej čosi také nepíš...takéto veci sa hovoria medzi štyrmi očami a veľmi jemne .. pretože je to veľmi delikátna záležitosť a je tu veľká možnosť, že sa môže uraziť ... čo je pochopiteľné ... ale nebyť s niekým len kvôli chlpom ... ja myslím, že časom by to tam nebolo ... a je veľa možností ako si ich môže odstrániť .. pinzeta, nožničky ..a pod ... veď pinzetou by jej to stačilo raz do týždňa asi ...