Som vydatá,mám 2deti a zaľúbila som sa do svojho priateľa-milenca.Neviem ako z toho "von".Aj on mňa ľúbi,ale nechceme sa rozvádzať!Sme spolu rok a je to čím dalej,tým ťažšie a horšie.
Zaľúbila som sa do milenca
Len aby si nestratila aj manžela aj milenca a zostaneš sama.
ako z toho von - jednoduchá rada: radikálne to s milencom ukonč. Život nie je pes, sama si si o to koledovala a teraz sa čuduješ? Pokoj nedosiahneš, kým ho nedostaneš preč zo svojho života.
A milenec to berie ako? Rozpravali ste sa o tom?
Tina,máš pravdu.Môžem si zato sama.Už cítim,že to začína byť pre mňa nebezpečné.Najradšej by som utiekla niekam preč...Manžel tak trošku začína niečo tušiť,lebo som sa zmenila v správaní....ale ja sa už ani nedokážem pretvarovať...do kelu!...život je pes
no, pravda je taka, ze si sa do tejto prekernej situacie dostala sama. Samozrejme, ze sa ti manzel vzdaluje, ked ty ho vlastne vnutorne odmietas a odhanas...
Lenže kolko sa dá takto vydržať??Dusiť to v sebe.Je to ťažké.
tak si nechaj oboch
My sme najprv boli kamaráti,ale potom to prerástlo do vzťahu.Najprv sme to brali ako úlet,ale...sa mi to vymklo z rúk.Ja ho strašne ľúbim a neviem sa ho vzdať-A manžel sa mi práveže vzdialuje a už ma nepriťahuje.Ja už manžela prestávam ľúbiť,ale nechcem mu ublížiť.
A na co ti bol milenec? To neber ako rypanie, normalne sa pytam
Kazdemu sa raz vsetko vrati ;)