Mám taký problem ak to je vôbec problém alebo to je len povaha :D Neviem odolávať pekným mužom. Proste aj ked mám vzťah alebo aj za slobodna vždy ked stretnem krásneho muža musím snim flirtovať alebo proste ma rozpaľuje lebo ma vzrušuje. Alebo aspoň sa zvádzame pohľadmi aj ked je on zadaný aj také už bolo. Cez vzťah som raz priateľa podviedla len tak že som večer stretla muža strašne krásny sexy, voňavy zvodny super postava.. pritom aj môj frajer mal super postavu a tak ma tiež priťahoval ale ten druhý ma zvádzal sex nebol, nevyspím sa s nimi lebo to by som si pripadala ako kurva ale proste bozkom alebo niečomu odolať neviem lebo mám na nich slabosť ako na čokoládu, odjakživa ma priťahovali muži čo dobre vyzeraju vysoký, pekná tvár a alteticka postava a ešte aj nejaka osobnosť. No nie je ich tak veľa len ma hnevá že proste v momente ked som aj zadana a dostane sa mi do cesty taký vždy ma to láka, a ani neviem ako a už po sebe kukáme a každý vieme na čo myslíme... No kebyže ma oslovia oni určite by som s ním zase flirtovala.. Neviem som strašne naruživá, vašnivá alebo ako strašne richlo ma taký muži vedia nabudiť už by som z nich strhala košeľu alebo čo, neurobím len preto lebo mám silnu morálku ale na jednej strane to aj ľutujem lebo mi je ľuto preepásnuť milovanie s takým krásavcom ale zase som rada že sa nevyspím s kadekým :D Myslíte si že to je normálne alebo čo to je? Lebo podľa mna taketo chovanie je skôr typické pre mužov že sa zapaľuju za každou sukňou. Už od puberty som tak že ak ma muž nepriťahoval nevedela som si snim nič predstaviť, vždy sa mi páčil aj na škole ten naj fešák, niekedy ma chcu aj taký priemerný ale vobec ma nepritahuju lebo maju napr pupok alebo neviem riedke vlasy veľký nos, zle zuby a pod. Radšej som potom sama, ale ja asi nie som potom na vzťahy :/
Mám slabosť na pekných mužov
Tak toto som musel dať originál zdielať na FB nech sa natom zasmejú aj ostatný ľudia, pretože mňa to dostalo do kolien. Ale si originálne dievča, buď na seba pyšná.
Že mám silnú morálku :DDD zdochnem
Hej mlada si. Ono zivot ta nauci, za 10 rokov uz budes zmyslat inak a za 20 uplne inak. Uz pre teba krasa tela nebude tak dolezita
neviem preco, ale z typu pisma, pribehovosti citm, ze si este mlada :D tak si nieco odzi
Jednoducho nejsi mentalne stavana na vazny partnersky vztah. Preco mas potrebu sa stale a stale pozerat po peknych chlapoch a tuzit po nich....tato sexualna promiskuitna nenasytnost moze mat podklady aj v detstve, ci puberte - v tomto pripade by to asi chcelo psychologa.
Mas dve moznosti....bud budes slusna frajerka s myslienkami a sklonmi kurvicky...alebo sa nebudes na nic pretvarovat a zacnes zit otvorene a nadivoko.