Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dready , umele , aj prirodne

wewerka

pre vsetkych ktori vedia o dreadoch velke NIC: v dredoch sa spina drzi, drzi sa v nich prach, ale reci o cervikoch a vsiach su uplne hluposti ktore podstrkavate pre neznalych ludi, vsi skocia na hociktoru hlavu, a dredata hlava je hlava ako kazda ina, ak sa clovek o dready stara, pravidelne hackuje, pravidelne umyva, tak v tom nic nezije. dready by sa nemali opalovat ani voskovat-to su veci ktore dredom skodia.

certik1

aj ja ked to vidim niekomu nahlave, nic ine to vo mne neevokuje ako hnus, spinu, vsi... este ze moj frajer ma pekny 3mm uces :-D

lululka

ahojte, ariela ked uz tak vsi a blchy nejdu na spinave vlasy ale na čiste a dredy su enni špinave ked sa clovek o to vie starat. a TERAZ sa chcem spitat ludi co mau dredy alebo sa chystaju si ich dat ze kde si kupuju alebo kde sa daju kupit GORALKY do nich bo to nikde nemozem zohnat tak prosim piste ak daco viete poradit zatial dakujem Lululka22@azet.sk ajoj

margarita

Cafte...mám rada týpkov, kt. majú dready a preto si chcem aj ja spraviť dread.By som chcela aj viac dreadov, ale neviem, čo by povedali naši a tak by som chcela len ten jeden...
Len neviem, kto by mi ich spravil...kolko to môže stáť?.....a nevie niekto kde sa dajú kúpiť gorálky do nich...rada by som ich chcela mať..Dajte mi vedieť na email..díky..papik

trúúúbka

mam aj znameho, ktory robi dready ale robi.ale z tvojich vlastnych dlhych vlasoch..a je to na vychodnom Slovensku

dreadneed

vdaka tu stranku som uz pozeral len nexce sa mi chodit do ceska aby mi spravili vlasy no a neviete nahodou niekto kde v ba mi to spravia alebo ak mate znameho co to vie dobre robit . dikes :) .. ale myslim ze sa daju tie chuchvalce vycistit je to dokazane