mozte sa vyjadrit aj iny, ak mate skusenost, mam mrtvy zub, kanaliky vyplnene dobre - nezavisle od seba mi to potvrdili 2 zubari, lenze zub hnisa, boli - dasno pri nom, dostala som atb na kazdych 8 hodin, ale mam po nich strasne bolesti pazeraka, na skapanie, takze zrejme ich nedoberiem, zub aj tak hnisa dalej a nereaguje na atb, vyplnene kanaliky su zavarene a nedaju sa vybrat, vraj by to bolo zbytocne, lebo by zapal mohol byt aj tak, nechcem o zub prist, ale netusim ako to liecit, ci uz ostava len to vytrhnutie :(((
RNG - co na zahnisane zubne kanaliky
ok, popozeram, dakujem
Vyhladaj si to cez Google, tam mam presny navod, ako robit lokalnu iontoforezu stiebra, na co treba len bateriu, striebornu lyzicku alebo iny strieborny predmet a trochu drotu.
Najlepsie je ciste striebro, ale aj oznacene 925 je OK, len nesmie obsahovat ziadny nikel, ktory dnes casto davaju na povrch na ochranu proti cernaniu striebra, hoci je to dnes na Slovensku davnejsie uz zakazane.
ja by som sama sebe radila, vybrat napln z nervovych kanalikov, vycistit a zaplnit znova, ale tu mi to nikto nevie urobit, lebo su zavarene a neda sa to vytiahnut :((
a ako sa ma nastrelit striebro?
ja som si vcera tam dala taku lepsiu vodku a zatial hnisavy vacok ustupil - to od zufalstva uz
Najlepsie je na to iontoforeza stierbra, pozri na to cez Google.sk pod rng zapal hnisanie
Na to aby sa totiz to stiebro dostalo dovnutra cez zum a dasno ho tak treba "nastrelit" ako velmi ucinne iony
Ja som si tak zachranil nejeden zub, kde sa dostala don alebo pod neho nakaza.
RNG by ti poradil GSE kloktat i pit, pripadne koloidne striebro :-)