Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to beriete vy chlapi?

Príspevok v téme: Ako to beriete vy chlapi?
healing

Ahojte. Som zvedava ako vy chlapi beriete jednu vec.

Ste so zenou,ktora sa Vam paci (moze ist iba o sympatie alebo aj nieco viac) a pritom viete,ze sa cerstvo s niekym rozisla(dlhorocny vztah)

Zena po kratko case zacne mat voci Vam naznaky (napr. budem rada,ked ta uvidim, ked budes mat cas,ozvi sa). Vy mate za sebou nepodarene vztahy(vy ste v strednom veku) a navyse je na Vas vidno ako je Vam neprijemne,ze dotycna zena je smutna z rozchodu.

Nechate to tak? Stratite zaujem? Alebo Vam staci,ked ju milujete iba platonicky a zijete si svoj zivot dalej? Zmenili by ste nazor,keby ona prejavila vacsiu iniciativu?

mkmk

No je niekolko moznosti -
1.rande nevyslo podla predstav a uz nemaju zaujem
2.zena na rande sa javila, akoby nemala zaujem, pripadne nieco ine im naznacilo, ze u nej nemaju sancu
3.neslo o rande, iba o priatelske stretnutie

gliss

Tak ked sme pri mužskej logike, môžem sa opýtať aj ja? Muži čo vypisuju, lichotia, pozyvaju na rande, potom stretnú, rande prejde v pohode, ale už sa prestanú toľko ozývať, boli sklamaní alebo len uspokojili svoju zvedavosť, alebo si uvedomili ze k sebe nepatria? Prečo nemajú už záujem o priateľský kontakt? Alebo im išlo len o to skúsiť či "nedá" ?

mkmk

Takze prve pravidlo muzskej logiky - muzi nepoznaju vyraz naznaky. Nevieme ich rozoznat a aj ked su uplne jasne, nie sme si isti, ci to zena naozaj mysli tak, ako to my chapeme. Ked chlapovi povies, ze ho rada uvidis, tak to znamena, ze ho rada uvidis.Ja to hovorim vacsine kamaratok a nemyslim tym nic ine, len to , ze ju rad uvidim.
Na druhej strane - vy zeny viete ovela lepsie odhadnut, ci ste chlapovi sympaticke, kludne prejav iniciativu. Podla mna ten chlap nechce zneuzivat situaciu, ze si kratko po rozchode. Ak to tebe nevadi,tak smelo donho