Potrebujem schudnut zo 65 kg na 60 kg

Maoam

prosim udaj MIERY, lebo na vysku 177cm je 65kg totalne idealna hmotnost, 60kg je uz dost malo, mozno mas nerealne ciele, viac by napovedali miery, ak mas problemovu partiu stehien, tak skus aerobne cvicenie (bicykel, stacionarny bicykel, beh)...to je na to dobre

posilovanie vedie k narastu svalovej hmoty, ale mna by zaujimali tvoje miery, lebo mozno si uz davno velmi stihla, podla vahy urcite, ale miery su dolezitejsie, aky mas typ postavy? (naberas do stehien a zadku? - tak to je potom pochopitelne, lebo hore si zrejme uzsia?)

Victoriam

Ahojte dakujem vam za rady..mam vysku 177 mala som 69 ale podarilo sa mi schudnut na tych 65 ..najväcsi problem mam pravdu povediac so stehnami a čo sa tyka cvičenia mam pocit ze skor viac hrubnu..

bubakos

ahoj :-)
Tak zmenši porcie na tretinu z toho čo ta zvyčajne zasytilo.pomaly jedz, všetko dobre prežuvaj. raňajkuj. pi dostatok tekutin. chod spať hladna. začni chodiť obden do posilky, pre mna najlepšie večer...troška to aj tlmi hlad aj psychicky si na tom silnejšia vydržaŤ neísť do chladničky. za 2 mesiace to máš dole ak nie viac :-)

Maoam

pan d., ide aj o to, z akej vychodzej vahy (cim vyssia, tym väcsi ubytok), ale uz ked niekto chudne zo 65 alebo 60, tak to uz tak superrychlo nejde, samozrejme ak niekto mesiac drzi post, aj 4kg su mozne, preco nie, tu ale podla mna ide o to, teda jej ide o to, aby nemala jo-jo a schudla ich definitivne a aj si to potom udrzala

p.d.

Ja som zacal pravidelne denne cvicit, aby som schudol. Cvicenim som dosiahol akurat to, ze vaha bola vzdy na tom istom cisle. Ked som obmedzil prisun jedla, tak zacalo chudnutie a to jem aj k veceru, ale menej.

Maoam

caves, najprv sa ta ako prve opytam na tvoj VEK, VYSKU, zlozenie stravy ('stravujem sa zdravo' nemusi znamenat, ze to tak naozaj aj je, mozes mat napr. prilis vysoky prisun sacharidov, co ti brani v chudnuti atd, preto to rozpis podrobnejsie, vratane napojov - CO pijes a KOLKO za den)

+ pohyb (co robis? robis aj sport)

tretia vec: MIERY, tie su podstatne, vaha je totalne orientacna, kedze kazdy ma inu konstituciu a najmä iny TYP POSTAVY a to je opticky rozhodujuce

potom sa vyjadrim blizsie

5kg je tak praca na ca. 2 mesiace, je to jedna konfekcna velkost, nie je to tak malo, ale ani vela, ale nedas to dole za tyzden ani za dva