Hladam kamaratku Nitra a okolie

Traaaalaaaal

Ahojte hladam si kamosku a zaroven spriaznenu dušu :) , som z Nitry a mám 21 rokov. Som otvorena vsetkych zaujmom a zalubam ale absolvovat ich sama uz ma nebavi a navyse sa citim aj osamelo. So starymi kamoskami uz to nieje to co kedysi, kedze studuju v inom meste tak sa casto nestretavame. Hladam kamosku s ktorou by som mohla travit volny cas, aby to bolo vzajomne. Kamosku, s ktorou by sme sa stale stretavali :) Aby sme si vybudovali pevny vztah a doveru medzi sebou :) velmi rada cvicim, chodim do fitka, behavam, chystam sa na jogu, milujem zabavu, diskoteky, nocny zivot :)) opijáše :D milujem zvierata, prirodu, umenie a este vela dalsich vecii . :)) budem rada ak sa ozves, mozno si sadneme , mozno nie. Uvidime :)) napis neboj sa, mozno si to prave ty ktora zmenis moj zivot na nieco vynimocné :D fuj aké trápne frazy tu hadžem :D :) Moj mail: sabi.antalova@gmail.com alebo na pokeci mam nick: bulletproof

peta123456

super, aj ja mam 26.... kludne napis na lucky.petra@gmail.com... odpisem ti trosicka neskor, mam dnes strasny frmol... tesim sa :)