zdravím strasne ma zaujíma co sa stane ked clovek zomrie ... neviem si predstavit ze po smrti by uz nic viac nebolo... myslim si ze ked clovek zomrie tak nastane reinkarnacia alebo mozno jeho dusa pôjde do neba ... tak co si myslíte je po smrti esce nejaky zivot ?
Zivot po smrti
2 sweater ak by sa taketo nieco naslo tak by evolucia padla ale nic take sa nenaslo... takyhcto clankov je plno ibaze ono sa do medii dostane senzacia a to ze o tyzden neskor pridu na to ze je to blbost uz nikoho nezaujma
Tak možno ten nick, ktorý teda s kresťanstvom nijak nesúvisí..:o))) Poprípade si možno postrehol sofistikované konverzácie s Bellou, ktorá mala tendencie ma *spasiť*, čo bolo od nej naozaj veľmi milé a to nemyslím ironicky.:o))) Čiste za predpokladu, že sme energia, že sa *rodíme* v brušnej dutine, že sa mozog vypína a my sa vraciame do miesta zrodu a vraciame sa cez miechu..čo iné by sme asi vnímali ako tunel a na konci svetlo? ;o)
S týmto síce málokto súhlasí, ale ja som názoru, že nedá sa nič vymyslieť z ničoho a tak o čomkoľvek sa hovorí, hovorí sa o tom na základe niečoho. :o) Len nie vždy je to niečo správne pochopené a správne interpretované.
stale mi nejde do hlavy preco som si myslel ze si ortodoxna krestanka anjelik :), to uz som ti pisal minule, ale nechapem od kial som to vzal :D. a ovecka dalsi, opat nahodny (mam na fb polaikovane stranky otohoto tipu). o nicom ta nepresviedcam opat, len je to zaujimave... www.ac24.cz
mne sa pacia ludia, co vidia len to co maju na dosah ruky :)
ale budova daleko 5 metrov od ich prstov, to je "nedosiahnutelne" a preto je to "nehmatatelne" a "neexistuje to"
presne ak ovo filme K**** hosi guten tag, kde ten herec vysvetluje, tej herecke, pri stole na obede, ze jej iste telesne partie nevidel, ale predsa vie, ze existuju..
sice ako porovnanie dost blbe, ale da sa na tom zasmiat.
pretoze ak by prisiel nejaky asteroid, napr 25km priemer, tiez by po nas nezostalo vela..
a staci 1-2 milionov rokov a priroda vsetko proste "zrecykluje"
Sweater, veľa z toho, čo si ľudia privlastnili ako svoje mýty a legendy im vôbec nepatrilo. Tak, ako nás považujú nejakí amazonskí Indiáni za bohov, rovnako mohli za bohov považovať pravekí ľudia tých, ktorí tu žili pred nami a boli na podstatne vyššom stupni vývoja. A tak rovnako dobre mohli tieto bytosti zasahovať aj do evolúcie človeka. :o) Pretože je vždy žiadúcejšie, aby ťa obklopovali inteligentné bytosti ako nejaké opice z pralesa. Poprípade ti slúžili. ;o)
ovecka dnes som uplnou nahodou, ani som po nicom nepatral nadabil na clanok procproto.cz . to k tvojej 100% istote o evolucnej teoorii ako nas to ucia na dejepise. jedine o com som ja presvedceny je ze mi vieme prd o tom ako veci su a boli...
pacia sa mi tvoje nazory anjelik :). a ovecka maj si kludne svoj nazor, existuje milion fotografii videii o ufo, a pochybujem ze su vsetky podvod, opat pre mna je to minimalne zaujimave, ono zalezi od nastavenie cloveka ako vnima veci ktore su mu predkladane, kazdy v tom vidi to svoje, skeptici, veriaci, pochybovaci, ludia s otvorenou myslou... ale nikoho by som za jeho nazor neodsudzoval ani neurazal...
A ty ktoré výpovede hodnotíš? Tie z toho videa? :o) (to som nedopozerala..:o))) Sa neviem vyjadriť.
Ak je človek veriaci, tak v okamihoch smrti vidí to, čomu celý život veril..tak jasné, že anjelov, poprípade svoju predstavu Boha, nebo a tak. Keď ho preberú, má zážitok posmrtného života jak vyšitý. Jasné, že nežil po smrti..to sú ešte rezíduá života, nie nový život. Život zomrieť nemôže, len sa zmení na existenciu. Na smrť sa pripravuješ celý život, spánok sa to nazýva. ;o)
ale tie vypovede su presne o tom istom ako fotky UFO... proste rozmazane nieco ... bez vypovednej hodnoty a ked sa nieco take aj nahodou najde tak sa o chvilu zisti ze to bol podvod
:o)
Nie všetky výpovede sú také, aké popisuješ. Ale máš pravdu, ak 100 ľudí počuje to isté, každý to pochopí len v takej miere, aké je jeho chápanie. Preto máš rozhodne právo na ten skepticizmus ohľadne výpovedí sfetovaných Indiánov, nadrogovaných jasnovidcov a iných prorokov.;o) Ale neodsudzovala by som zase každého. Z každej knihy sa dá niečo pre seba vybrať, aj z tých Hovorov s Bohom. :o) V dobe, keď som sa ja dostala k týmto knihám, som z nich bola úplne nadšená..teraz už až tak veľmi nie, ale rozhodne stoja za prečítanie. V najhoršom sa aspoň utvrdíš v názore, že ale jaké p..... :oP