Spim 28 hodin

cierna.macka

Uz to budu 2 roky aj 3 mesiace zatial sice ziadne zmeny okrem krcovych zil :) aj sa citim super vobec nebyvam chora ziadne nadchy, chripky a tak..ale obcas sa 5 minut pozeram do blba alebo dva krat zaplatim najom :) a nepoznam zial nikoho kto by spal tak dlho pravidelne tak ma to prinutilo podiskutovat o tom

cierna.macka

neviem nad tym sa snazim nezamyslat lebo ten spanok sa mi zatial nepodarilo skratit. Uz som skusala hocico ale ked sa zobudim skor na budik vobec nevnimam a vsade vsetko zabudam a nevladzem ani cvicit ani chodit. O tom neviem najst ziadny clanok na internete ci moze dlhy spanok nejak ublizovat co ja viem mozgu alebo organizmu :)

cierna.macka

velmi ma potesili ti doktori ak ozaj robia bezne 36 hodin.. to som vobec n e v e d e l a. diki. Ja si sice nemozem pospat vobec lebo som za barom v 24 hodinovej prevadzke ale dospim to dodatocne.Skor ma desi prave ten dlhy spanok :/ lebo kolegovia spia tak 8 hodin a su v pohode.

Cindy35

zalezi aky je to typ prace. ale napr. lekari mavali kedysi aj 36 hodinove sluzby, len jasne ze oni maju v nemocnici si moznost si aspon chvilu lahnut.

cierna.macka

No pridem rano o 8-9 z prace a spim vzdy do druheho dna do 13.00 - 14.00 ako kedy. Ak ma zobudi napr postarka skor, neviem kde je sever cely den :)Najem sa o normalne ked vstanem a dam si este veceru pozeram tv do rana alebo idem niekam von a este si zdriemnem ked sa vratim a rano zase do prace. tam uz jem normalne 3 -4 jedla

cierna.macka

Ved ale pekne sa pytam :)Ovecka prisaham - cista. Zatial som zdrava ja len ci si niekto nepresiel takymto rezimom dlhsi cas ako napr 3 - 4 roky.A ake mal nasledky lebo dokrorky sa nemozem opytat by poslala kontrolu prace na mna :)