Caute! Poprosim radu najlepsie odbornika ci pri rezime 26 hodin pracujem a 28-30 hodin spim mi hrozia nejake zdravotne nasledky? Ak ano coho by som sa mohla obavat? Nenjake vlastne skusenosti? Dakujem
Spim 28 hodin
Uz to budu 2 roky aj 3 mesiace zatial sice ziadne zmeny okrem krcovych zil :) aj sa citim super vobec nebyvam chora ziadne nadchy, chripky a tak..ale obcas sa 5 minut pozeram do blba alebo dva krat zaplatim najom :) a nepoznam zial nikoho kto by spal tak dlho pravidelne tak ma to prinutilo podiskutovat o tom
Ahoj,
telo raz povie stop a zosypeš sa. Ako dlho už takto pracuješ?
philips
neviem nad tym sa snazim nezamyslat lebo ten spanok sa mi zatial nepodarilo skratit. Uz som skusala hocico ale ked sa zobudim skor na budik vobec nevnimam a vsade vsetko zabudam a nevladzem ani cvicit ani chodit. O tom neviem najst ziadny clanok na internete ci moze dlhy spanok nejak ublizovat co ja viem mozgu alebo organizmu :)
tak istu dobu sa takto da fungovat, ale urcite nie dlho.. a nevadi ti ze komplet cely den ti vypadne zo zivota?
zalezi aky je to typ prace. ale napr. lekari mavali kedysi aj 36 hodinove sluzby, len jasne ze oni maju v nemocnici si moznost si aspon chvilu lahnut.
No pridem rano o 8-9 z prace a spim vzdy do druheho dna do 13.00 - 14.00 ako kedy. Ak ma zobudi napr postarka skor, neviem kde je sever cely den :)Najem sa o normalne ked vstanem a dam si este veceru pozeram tv do rana alebo idem niekam von a este si zdriemnem ked sa vratim a rano zase do prace. tam uz jem normalne 3 -4 jedla
Akoze a 28 hodin vkuse? a ako sa stravujes pri tomto rezime? toto neni urcite zdrave...
na toto treba odbory :))
no zdrave to nebude, trpi tym cele telo, najma srdce