Vlastny svet

Príspevok v téme: Vlastny svet
degešš

da sa do vlastneho sveta zazrat do miery ze uz ma nezaujima ten okolity ? v poslednej dobe som uz zo vsetkych a vsetkeho otraveny a jediny relax su pre mna vlastne myslienky a konicky, uz sa ani neviem pretvarovat, ludia maju pocit ze ich nemam rad a mozno to tak aj je, obcas mam aj navaly pozitivnej nalady ale po par hodinach su prec, je to na psychologa ?

shy

"Každý má vlastný svet. V ňom je predsa najlepšie." - no neviem, ja by som najradšej bola kdekolvek inde len nie v tom mojom svete...

zewa

Nemyslim si, ze ti nieco je. Len to, co prave robis ta nebavi. A tak si vytvaras vlastne vzdusne zamky. Chod k psychologovi, mozno najdete vhodne vychodisko. Minimalne by som sa na tvojom mieste od neho naucila relaxovat, vyuzivat autogenny trening :)

mkllkkcwsdsl

Prosím ťa ak môžeš trochu bližšie mi definuj pojem "vlastne myslienky a konicky" ale hlavne tie myšlienky.

Mimulus

Ak má človek depresiu a pocit absolútneho vyhorenia, či už fyzického alebo emočného tak ani koníčky nepomôžu!

amanda23

podla mna si uplne v poriadku, mas proste take obdobie, potrebujes sa ponorit "do seba", je to normalne v tomto uponahlanom povrchnom svete a v podstate jedine riesenie ako sa nezblaznit... Hlavne je, ze sa tak citis dobre, pises, ze mas svoje konicky, to znaci, ze nemas nejaku depresiu a citis sa dobre, to je najdolezitejsie.

tbl555

Zažila som niečo podobné, ale či je to na psychológa? Keď ti to bude robiť veľkú šarapatu v živote, tak sa poradiť choď. A inak..človek môže cítiť všeličo, záleží od fázy, v ktorej je, takže asi to je "normálne" :)