Ako na akné

ViktorkaVix

Hej viem, len tu je mensi problem som prave zistila, lebo som to odporucala aj kamoske, ktora ma podobny problem tolko isto rokov. Je to momentalne vypredane. Ale uz som pisala Damianovi na FB, ze kedy to naskladnia. Ja uz tiez mam len vyse pol flasticky, tak nech si nerobia srandu. :D

www.damianvit.sk

Stoji to celkom dost no, ale ono to je to iste ako rouccutan ci jak sa ten chemicky odpad pise, len s tym rozdielom, ze toto nema vedlajsie ucinky, lebo je to prirodne.

Emulzia019

ViktorkaVix - ahoj, prosim ta vedela by si mi napisat kde kupujes tu emulziu? A kolko to stoji? Ja som to hladala na nete a nenaslo mi nic... dakujem za odpoved...

ViktorkaVix

Uz poznam, meni sa mi plet pred ocami. Zatial to beriem desat dni. Zmensene pory, plet sa mi nezanasa, netvoria sa mi nove vyrazky - ziadne. Vola sa to AE emulzia (kavpky) a je to cisty prirodny vitamin.

Akoze pisem to uz do Xtej diskusie :D. Ale ja sa z toho tak tesim, lebo bojujem s akne a mastnou pletou cca 16 rokov a za tu dobu som vyskusala asi miliardu produktov.

Kovalickova

skus sa pozriet na stranku hristina - tam maju perfektnu tvarovu masku na akne taka plastova nadobka s farebnou nalepkou a myslim, ze pomoze aspon mne pomohla ukazkovo