Čo robit? Priateľa ťahala na WC..

Príspevok v téme: Čo robit? Priateľa ťahala na WC..
Kimmy

ahojte,

včera sa mi stala taká vec a ja fakt neviem ako sa zachovať, bola by som vďačná, keby ste sem napísali váš názor.
Takže včera sme boli s priateľom vonku. On so svojimi kamarátmi a ja so svojimi kamarátkami. (Niesme žiadny pubertiaci) Stretli sme sa až na diskotéke kde sa stala tá vec s ktorou si neviem dať rady. Už asi okolo záverečnej som bola na WC-ku, upravovala som sa v zrkadle a zrazu sa otvorili dvere. Vchádzala nejaká baba a držala za ruku môjho priateľa!! Ja som ostala v takom šoku, že som sa len pozerala. Teraz keď si to tak spätne premietam, najradšej by som jej vyšklbala vlasy ale tak aspoň som si zachovala úroveň a nerobila scény.. On síce veľmi nevyzeral že by na to WCko išiel dobrovoľne ale aj tak som z toho v šoku. Keď som sa ho spýtala čo to malo znamenať, povedal mi, že netuší kto to je, videl ju prvýkrát ani sa s ňou predtým nebavil, ona mu povedala že sa jej páči a ťahala ho na to WC-ko, ale že on jej povedal či jej nešibe že má frajerku. Ja som teraz taká nasratá a ešte k tomu aj ponížená. Ešte to ako vyzerala proste celé zle, nejde mi to do hlavy že s hentakou by išiel..Takže som išla k rodičom, on je u seba doma a úplne mi je zle z toho.

malifasa

toto hoci chapem, ze ta to ponizilo, este date do poriadku.. treba mu ukazat, ze jednoducho toto sa ti nepaci, aby aj nabuduce chalan videl- snad nabuduce nebude... ak je to prvy krat, ok.. doveruj mu, ak sa to este niekedy zopakuje, tak odporucam uz silne zacat riesit, ci ano alebo nie.... v tejto faze, vsak na rozchod to nevidim-- hlavu hore, stavaju sa ovela horsie veci, a viem o com hovorim, jednu prezivam.....

lilyianka

predpokladám, že ste mali asi aj čo to vypité a tým pádom vieš ako to býva ... oneskorené reakcie a pod .. a ja neviem ale ak by sa ti akože chcel pomstiť za to, že si sa mu nevenovala, tak pardon, ak máte 15 ok, ak viac, je to strašne trápne .. veď si nebduete snáď robiť naprieky .. snáď ste dvaja rozumní dospelí ľudia!!

Kimmy

Lulita

Budú to už tri roky..veď to mi vŕta hlavou, on je celkom náročný, niekedy mi tým aj lezie na nervy keď vidí nejakú tučnejšiu babu alebo nejakú čo moc krásy nepobrala tak si z nich srandu robí..a táto bola ako fakt, no nedobré. A ešte on aby si to rozdával na wecku keď vie že tam hocikedy môžem prísť? Tie wecka su tam dosť špinavé, nechutné...mňa skôr napadlo či to neurobil naschvál. Ja som tam bola s kamoškami ale jeden chalan bol stále s nami, hovorili mi že ide po mne a priateľ o tom vie tiež, že či náhodou nežiarlil. A vyčítal mi že som sa mu nevenovala že som ho ignorovala(čo zas nebola pravda, ja som za ním prišla, síce len raz - on za mňou nie)ale netočila som sa mu okolo riti možno to mu vadilo a toto mi urobil ako naschvál..ja už skutočne neviem čo si mám myslieť

gumka

on sa jej pravdepodobne vzoprel, az ked ta zbadal, nie?

No neviem, neviem, ja som takto prichytila mojho s inou, pritom sme boli spolu na tej istej diskoteke, dotycnu som za vlasy poriadne vytahala, otriasla som sa z toho, lebo sme akurat cakali spolu dieta, sme spolu dodnes, ale neverim mu ani nos medzi ocami, odvtedy sa podobne udalosti opakovali...

Kimmy

Lulita

Tak on vravel že vychádzal z pánskych záchodov, tie su hneď vedľa dámskych. Keď je to tak ako hovoril, tak ďaleko nebol..asi taky meter od dverí. Ja už ani neviem mne sa zdalo že on sa vzpieral ale už si niesom celkom istá, ja som bola v takom šoku, neviem to celkom dobre opísať, proste som absolútne nechápala, len som sa nechápavo z toho zrkadla naňho pozerala. Keď som vyšla z wecka tak ma tam čakal, pýtala som sa ho, čo to malo znamenať a tak..a ešte on bol nasratý že ja som ho z niečoho obvinila...

Lulita

alibi - ze svalova dystrofia :))))) sa mi paci ten komentar

Kimmy - ked bol vonku, tak dobre nie? nemohol byt blizko toho wc proste? on ta uvidel tam az potom sa uhol, ci ako? tazko takto povedat, ked presne neviem ako to bolo

selenag

Je mi jasne ze nad tym teraz budes dumat.. ale myslim ze to nikomu nepomoze a uz vobec nie vam.. kazdemu jednoducho zaimponuje ked mu niekto lichoti a chlapom zvlast... teraz uz aj tak nezistis ako to bolo.. ak nemas dovod nedoverovat mu tak to nerob.. neostava ti nic ine len to nechat tak ak sa s nim samozrejme nechces rozist na zaklade dojmov.. ale poviem ti jedno ziaden chlap nepovie cudzej zene ktora ho niekam taha "co ti sibe mam frajerku" ani ten najvernejsi.. takze toto urcite bolo trochu inak ale nemyslim si ze z toho treba robit tragediu

Kimmy

selenag

Práveže vyzerala hrozne..mala mlandravý zadok celá bola nesúmerná, pehavá, do tváre škaredá. Ja nesúdim ľudí podľa toho ako vyzerajú, lebo je to povrchné ale tak keď už si načala túto tému, tak som ju opísala. Ja sa tu nechcem chváliť že ako vyzerám, ale hovoria že som krásna, inteligentná baba a henten by ma vymenil za taku? Ešte k tomu bola na mol.
Vravel že išiel akurát z pánskych záchodov keď ho odchytila, tie sú hneď vedľa ženských..ako ja fakt neviem čo mám teraz robiť, ako sa k nemu chovať...čo vlastne..

selenag

Podla mna z toho nemusis robit taku dramu..vies ak bola pekna tak mu to mozno zaimponovalo a a nevytrhol sa hned..ale verim ze by jej dal najavo ze nema zaujem..skus si to obratit a dajme tomu ze by teba netahal niekam ozraty bezdomovec ale nejaky fesak.. tak asi by si na neho hned nezjlapala a slusne by si mu vysvetlila ze "bohuzial" nemozes..velmi nad tym nerozmyslaj..skus mu verit a ak by ta chcel podvadzat tak to skor ci neskor urobi a az potom ked si budes ista tak konaj .