Deprese Deprese

Príspevok v téme: Deprese Deprese
aDarkStory

Ahojte forum,

ja mam asi problem normalne zit a rozumiet si s ludmi. Neviem, kedy to zacalo alebo kde v minulosti by som hladal priciny, ale jednoducho dnes je moja situacia taka, ze som kompletne sam a strateny. Budem mat 30, po skole som bol dlhu dobu (niekolko rokov) nezamestnany, medzitym sa na mna tzv. kamosi vysrali, takze som zostal len sam. Teraz sice pracu mam - aku-taku - ale nemam napr. ani na vlastne byvanie a vidim, ze moj zivot nikam nesmeruje a neviem ako dalej. Niekedy mam chut si to proste hodit a konec, lebo nevidim moznost, ze by som este mohol dozit nejak normalne (rodina, deti a tak), nikdy som nebol ani v nijakom vaznom vztahu. Pripadam si proste v spolocnosti ako ufon a neviem, co dalej. Otvorenost sa mi vzdy len vypomstila a uz ludom jednoducho neverim.
Chcem sa este poradit s odbornikom, ale problem je, ze neviem kde by som zacal hladat. Neviem si predstavit, ze zacnem len tak vyvolavat na cisla z internetu a vykladat uplne cudziemu clovekovi osobne veci. Nejake rady?

p.d.

Mas este len 30 - to ber ako pozitivum - este nie je neskoro.
Do spolocnosti mozes ist aj sam.
Situacia celkovo je tuna zla, ak si najdes priatelku, tak sa nejako pretlciete, ale pecene holuby z neba asi necakaj.
Dnes ma vysku kazdy, aj ja:) A vies co asi znamena p.d.:D