Ahojte, potrebovala by som od vas radu, lebo uz som zufala... manzelovi som pred tyzdnou zistila, ze si pise so svojou kolegynou...pisu si na facebooku, sms, stretavaju na v praci na obede, trva to cca 2 mesiace... Zdovodnil mi to, ze jednoducho mali sme hadave obdobie a potreboval butlavu vrbu... Nikto sa svojou ucte na facebooku nic nevymazaval, teraz mal vsetky spravy vymazane, vytvorene filtre, aby som nevidela, ze sa stali priatelia, vsetko tip top skryte.. Nezvykla som ho kontrolovat, mozno fakt raz za rok.... teraz som vsak mala podozrenie, ze sa nieco deje, tak som pozrela a napriek opatreniam kt. mal, som zistila, co som hore popisala.... CCa 5 rokov dozadu, este ked sme neboli manzelia sme podobny problem prekonali- rozisli sme sa a o 4 mesiace sme sa dali dokopy... Verila som, ze toto sa nikdy viac opakovat uz nebude... zial mylila som sa.... Aktualne nie sme ani rok manzelia, ja mu vsak toto nemozem odpustit, jednoducho mu neverim a akokolvek chcem, neviem to.... rozpravali sme sa o tom, jeho argument je stale, ze ano spravil chybu, ale ona je kamaratka.... nie je ochotny si ju vymazat z facebooku, vymazat si jej cislo, pretoze hovori mi, ze ona je kamaratka, a preco by si ju mal mazat.... vraj aj jeho kamos mu povedal, ze chape ma, ale ja by som to tiez mohla pochopit.. tak potreboval butlavu vrbu... moj problem je, ja mu proste neverim, absolutne... uz raz som si toto prezila, tiez som mala tusenie, a stou babou si po nasom rozchode zacal, a teraz sa historia opakuje... Vraj si uvedomoval, ze robi zle, ale nic s tym nespravil.... Ked som mu toto zistila, kocku som mu vymazala z face, on si ju pridal naspat.....NEVIEM CO MAM ROBIT, JA MU NEVERIM, SNAZIM SA, ZE TO SKUSIM, ALE PROSTE NEMOZEM...on mi tvrdi, ze mna ma rad, ale proste mne hlavou vrta len to jedno dokola, co robi, s kym si pisal a rozne podobne myslienky a preco je taky problem sa prestat kontaktovat osobu ktoru pozna 2 mesiace ked mna to zranuje.... Na moj navrh, nech ideme od seba- toto razatne odmieta, ze sme manzelia... A teraz sa pytam, som ja ta blba ked to s nim nedokazem tahat dalej? On mal moju plnu doveru, ale tymto co spravil ju uplne stratil.... neviem co mam robit....
Manžel riesi problemy s kamaratkou
malifasa, precitaj este raz prispevky pod tvojim poslednu stranku....rozmyslaj, neprelet to len tak....mas tam odpovede
len mi daj vediet, kde najdem zenu ako ty, s tym nazorom posledneho prispevku :P :D
ako ja netvrdi, ze som ideal zeny, tiez mam svoje zle stranky... ale pre mna je priorita dovera a to aj vzdy bolo,,, niekto pisal, ze som bola blba, ze raz som to prepacila... ano, ale zase, sme ludia, chyby robime.. len po tomto som do toho vela vkladala a bohuzial, nevydalo....
prilezitosti som aj ja mala, a blba som bola strasna spravnacka... som takeho nazoru, ze radsej sa vyhnut pokuseniu, lebo ked sa do toho zamoces, nevymoces sa....ja som aktualne vo faze, ze asi by som mu vycitala aj to co sa neda, viem ze by sa to nemalo, ale nedokazem normalne komunikovat, ked ja uz som vsetko spravila pre to, vypocula ho, pytala sa ho na riesenie, ako to spravit tak, aby som mu zacala doverovat- podotykam, ze jeho riesenie bolo ze ked s nou bude osobne, vysvetli jej to... viete, na jednej strane si hovorim, ze manzelstvo je zavazok, ale na druhej strane, ked to ma byt o mojej nedovere, neustalych vycitkach, potom o com je to? mam cakat? a co mam robit? pockat kym opat neco nezistim...????
nj, tiez si zacinam mysliet, ze chlapec si ta nezasluzi..
malifasa - ak nechces stravit dalsie desiatky rokov sedenim za PC a kontrolovanim jeho mailov, FB a cakanim na jeho navraty z obedov, veceri a nadcasov :D, tak inak ako odchod z manzelstva, kym si mlada a nemate spolocne deti, asi nie je.....
snad sa nechces utrapit po zvysok zivota....mas urcite na viac
malifasa, tymto kamaratkam sa hovori 'intimna kamaratka' :DDDDDDD
malifasa
hej som muz, a inu by som vyhladal na "pisanie si" jedine v pripade, ze by som vol uz fakt zufaly z toho, ze neviem si rady, ako na zenu, ktoru som si zobral. tj. opytal sa na nazor inej zeny, ako vidi problem vo vztahu. moze to byt napr ze zene prepne, a ja neviem, co s tym.. alebo vacsia zhoda nahod (ze prepne aj mne a podobne)
co by sa nestalo, lebo ja verim v rozpravky, ktore ale udajne nefunguju :D
ale ci by som vyhladal inu zensku spolocnost (nie pre rady a inspiraciu do akutalneho/oficialnehovztahu), to tazko, ale opakujem, som DIVNY(!), lebo by som vsetok cas sustredil na tu svoju :D (co je asi aj kontraproduktivne)..
takze tazko povedat :)
malifasa: to, ze si si ho vobec nemala brat za muza, vies uz aj sama, to ti otlkat o hlavu nebudem
problemovy bol vas vztah uz PRED uzavretim manzelstva
vybrala si si bohuzial blby typ muza pre seba, tento typus muza to bude robit aj v 50tke, cely zivot proste
ja som takeho zazila vo vztahu a bolo to hrozne, proste tento typus vzdy bude mat kamaratku alebo aj viacero kamaratiek a podla toho, aky je prave stav v tych jeho vztahoch, beha od jednej k druhej :D, fakt
takze ak ta kamaratka splna uz aj ine ulohy ako pocuvanie jeho vyplakavania a toho, aka si strasna (ver, ze ta bude najskor vykreslovat ako monstrum), nie je daleko k utesovaniu a sexu, no a ak ta kamaratka casom bude zrazu mat na neho naroky, napr. chciet vztah atd, tak bude od nej utekat spät k tebe alebo pride tretia :D
no je to v podstate smiesne, aka slaba osobnost taky muz je, ale co uz no, tito muzi maju obrovske komunikacne problemy a nevedia byt verni, na to aby riesili problem vo vztahu na urovni,este nedozreli a je otazne, ci v tomto zivote este dozreju a vlastne - im vyhovuje mat 'viac zien', pretoze je to pre nich vzrusujuce, kazda je ina, kazda im da nieco ine....a tak si vlastne poskladaju z toho imagarnu jednu pre seba dokonalu :D
u teba ma zazemie, spolocny majetok, tam ma zasa 'pochopenie a ventilaciu frustracie' a mozno uz aj sex, bohvie
byt tebou, ak nemate spolocne deti, tak by som z toho manzelstva odisla, ale to je len a len na tebe
otazka ale znie - PRECO si s takym muzom vo vztahu ty, lebo ak by si TY n emala v sebe nejaky problem alebo slabost, tak by si si takeho nebola vybrala
mozno musis zosilniet ci dozriet v istych ohladoch aj ty sama, viac si seba samu vazit, ci sa naucit asertivite atd
emma- s tebou plne suhlasim, a toto je aj moj argument pre neho... stale mam byt v pozore, kontrolovat ho? ja som neni spion... druha vec je, ok dajme tomu ze teraz odpustim, a o 3 roky bude riesit toto iste?? ja viem, mozno ano, mozno nie.... ale nemam 20 rokov, ze to risknem, proste teraz potrebujem urobit definitivne rozhodnutie- ano, nie...
Vojto- ty si muz? tak prosim, vysvetli mi muzsky pohlad, kedy to vy muzi robite? kedy vyhladate novu zenu na komunikaciu?viete to brat tak nevinne? fakt chcem pocut aj muzsky nazor, nech to neni len o tom, ze mi zeny sme take a takto veci riesime....