Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nic ma bez neho nebavi

Príspevok v téme: Nic ma bez neho nebavi
amy55

Ahojte,tak moj problem je jasny uz z nadpisu. Mam priatela cca 2 roky,(ja mam 24 on 28) problem je ten,ze som si nanho postupne tak navykla,ze ma absolutne bez neho nic nebavi. Ked viem,ze budeme dnes spolu,mam cely den skvelu naladu a tesim sa nanho,az sa stretneme. A ked sa zobudim rano a viem,ze dnes sa neuvidime,mam cely den zlu naladu,na kazdeho som podrazdena,nic sa mi nechce robit. Chodim aj s kamaratmi von,aj v skole mam vela kamaratov,ale aj tak som duchom nepritomna a nebavi ma s nimi proste byt. Moj priatel je naopak velmi spolocensky,ma kopu kamaratov s ktorymi chce byt, a zaluby,ktorym sa venuje. Aj ja som mala vela zalub,kym sme sa nestretli, a aj ich robim este,ale moj postoj k nim sa uplne zmenil-predtym ma to uplne bavilo a naplnalo a teraz ma to nudi. Vidim,ze mojmu priatelovi to vadi, ze mam v podstate len jeho ako zalubu,ale neviem si pomoct. Dni bez neho su uplne dni bez energie...Nejake rady? Dakujem.

nathalia00

ach moja,vieš čo?ja som tiez za to,že všetko sa má riešit,ale moj to nejako nevie-vidi iba to,že sa chcem hadat,a to nie je pravda,je to tažke,muži maju radi pokoj.

Agnes998

Co mu vycitas? Ze ma kamosov a konicky? Mala by si sa ovladat inak s tebou nevyrzi vecne. A najst si sama nejake. Ste spolu dost casto, to ti musi stacit.

amy55

budem sa snazit menej mu vycitat:) ale ja som vzdy razila teoriu,ze ked sa ti nieco nepaci,povedz to..nemal by byt aj vztah o tom? zas neviem ci je dobre mlcat ked sa tomu druhemu nieco nepaci..
ale dakujem za rady:)

TinaM

tak to sa cudujem, ze to priatel uz dva roky trpi. Laska je super, chces byt s nim-to je logicke a v poriadku. Ale ak sa nezmenis, necudovala by som sa, keby ta poslal do kelu (nemyslim to v zlom, len objektivne). Ziadny normalny chlap nechce od tej svojej, aby na nom doslova visela, nemala svoj zivot a len cakala, kedy jej on zavola, ze ju chce vidiet. Lubis jeho, zacni trochu viac aj seba. Skus tvoje vnimanie trosku pootocit-uzivaj si chvile s nim a este viac tie bez neho :) Vyuzi ich na ucenie, na to, co nemozes robit, ked si s nim...aby si mala lno energie a volneho casu, ked sa stretnete.

nathalia00

si velmi zalubená to preto,aj ja som velmi rada,ked som so svojím,ale zažili sme tiež už všeličo,a hlavne výčitky,a hádky všelijakeho druhu-nič prosim ta nič mu ozaj nevyčítaj,lebo bude hádka,a potom budu častejšie,a nakoniec sa rozídete a to predsa nechceš.

amy55

nebyvame spolu..spolu sme tak tri,niekedy styri krat do tyzdna..mas pravdu,ze by som mu nemala nic vycitat,ale aj ked si poviem,ze budem ticho,tak to zo mna nejak vyleti..a pritom, ja som vzdy nechapala take zeny, co lipnu na svojich priateloch,ja som pri predchadzajucich bola skor taka,ako je v terajsom vztahu moj priatel,ale tu sa to nejak obratilo a neviem preco..

nathalia00

musiš venovat čas aj sebe samej aj iným záujmom,vtedy si budete vzácnejší,nemožeš byt stale pri nom,nechaj ho aj dýchať.ja viem,že si zalúbená,ja som stale tiež,a tiež som velmi túžila byť s mojím,ale on tiež ma svoje záujmy a ja ho nechcem o ne oberať.Buď milá, usmievavá,a teš sa s každej chvíle,čo si sním,nič mu hlavne nevyčítaj,vyhýbaj sa hádkam.
raz pochopíš,že bolo dobré si zadelit čas aj pre seba.

bývate spolu??ako často ste spolu?

amy55

ako snazim sa venovat konickom a kamaratom,ale aj ked velmi chcem a tvarim sa ze ma to bavi,vnutorne ma to nebavi,nenaplna..hlavou som aj tak pri nom..a potom ako by som jemu zavidela,ze jeho tie jeho konicky tak bavia,ked mi o nich nadsene hovori..alebo na ne ziarlim,ze ho bavi inak travit cas,nez somnou..

nathalia00

musiš to zmenit,inak mu pojdeš na nervy.Nebud tak na nom závislá,to nie je dobré,ja som taka bola tiež,a nehovorim že nie som-vydata som skoro 4 roky,som daleko od svojej rodiny,ale nechcem mu davat najavo,že iba on je mojim zmyslom života.venuj sa svojim koníčkom,aj kamaratom,