Babýý, poraďte prosím nejaký obstojný rýchloschnúci lak, ktorý by som kúpila aj v DMku a nedala zaň celý majetok... Dnes sa chcem vybrať na nákup a lak na nechty už naozaj súrne potrebujem, len si tam nikdy neviem vybrať a doteraz som s nimi mala len zlé skúsenosti. Hm? Vopred vďaka :)
Naozaj dobrý rýchloschnúci lak
jeden od Essence mám, a ja keď bol najlacnejší, aký som tam našla, strašne ľutujem, že som zaň vyhodila aj to málo peňazí... Des a hrôza, je rýchloschnúci, to je pravda, ale už po dvoch hodinách kompletne spukal a na druhý deň sám oletel, ale tak, že som už ani nemusela použiť odlakovač... :/ A navyše ho na nechtoch nebolo vôbec vidno, jeho farbu som začala tušiť až po druhom nátere. Haha práve rozmýšľam nad tým, že je to zas aj výhoda, mať taký lak- keď ho už nechceš, stačí raz umyť riad a je komplet dole :DD
Jedna baba, čo sa venuje nechtom ako amatérka (nerobí gélové, ale na svoje klasické nechty kreslí lakmi, lepí kamienky a pod), vravela, že laky Essence z DM sú celkom kvalitné, že len tie kupuje. A mne napríklad rýchlo schnú všetky laky, aj tie neznačkové, kým sú nové. Keď už majú rok/dva, tak to už ide dolu vodou