Prejde to niekedy?

Príspevok v téme: Prejde to niekedy?
TheDevilMe

Ahojte. Dlho sa mi paci jeden chlap. To by ani nebol problem,lenze jeho mi vsetko pripomina. Kazdy den. Rok a pol. Mesiace som ho nevidela. A stale. Viem,ze teraz ho nemozem vyhladavat. Musim sa sustredit na ine veci,lebo ked som s nim,nie som schopna sa na nic ine sustredit. V kazdom chlapovi ho vidim,i ked nechcem. Zamestnavam sa,ale vzdy to na mna pride.

Preco to trva tak dlho a je to take intenzivne? Som prilis citliva?

anjelik*

Nemá to nič dokopy s tvojou citlivosťou, všetko to závisí na tvojej duši, na tom, koľko, obrazne povedané *farby* si venovala na to, aby si si o ňom vytvorila obraz. Každou ďalšou spomienkou tam pridávaš ďalšiu farbu a tak pre tento farebný oblak nie si schopná už vidieť to ostatné. S tvojou pozornosťou tam odchádza aj tvoja vlastná sila a tak sa zákonite cítiš pod psa. Nechceš to a stále sa to deje. Jediné, čo sa dá urobiť, nesýtiť to ďalej...to znamená zvládnuť svoju pozornosť, svoju dušu. To nejde len tak, to treba stále znovu a znovu. Rovnaké platí aj pre druhého nešťastne zamilovaného a opusteného z tejto témy. ;o) Ak chceš byť znovu slobodná a sama sebou, musíš sa začať snažiť. Bez boja to nejde. Inak ťa to zvalcuje znovu. Nemyslieť na to, na čo nechceš, ale myslieť na to, na čo myslieť chceš. :o)