Ahojte. Chcem sa spýtať, z korčulovania sa dá schudnúť alebo vytvarovať (spevniť) postava? Mám 165 cm a cca 59 kg a veľmi by som chcela s chudnúť do leta hlavne zo stehien a zadku a zatiaľ sa chodím korčulovať každý deň, cca 10 km. Stačí to a dá sa takto schudnúť? Samozrejme som si aj upravila stravu - nejem sladkosti a jem veľa zeleniny a ovocia :) vopred dakujem za rady.
Korčuľovanie = ?
hmm, no :) tak to skus :) o nic neprides :) podla mna to tiez moze byt v korculiach.. pri fakt najhorsom, podla mna ti vedia vyrobit koruculu na mieru (tu formu v nej), lenze to bude asi draheee velmi :) (mozno 200eur? nemam tusenie..) ale v drvivej vacsine pripadov staci trafit korculu :)
v obchode som ked som skusal, som ich mal na sebe tak pol hodinu ako skusku.. tak si kupovala aj ty ? :)
No, ak je motocykel sport, tak to mi ide. I s. on bicyklovanie, na biku si pripadam jak taky ... .
Vraj su panske, tie korcule. Mam ich vlastne o cislo vacsie. Este stale ich mozem vratit a kupit take co mi lepsie vyhovuju. :D
inac PRECo musi byt v kazdom sporte taka veda, PRECO ?? ci lyzi, ci korcule, ci vsetko (plavanie?) mozneeee... :D
to neni fer.. preco neni nejaky sport, kde netreba ziadnu techniku, ale clovek to vie robit prirodzene? :D
kup si chranice :)
cize potrebujes sirku ozovky 6 metrov? :D
tak si prenajmi nejake letisko :D
ja som padol zatial len 1x :D ale to do pola, cize pohoda :D makkucky pad :D
dole kopcom neviem brzdit :D
Ja korculujem tak tri metre tam a tri metre spat so strachom v ociach pri predstave, ze ak so mnou smari o zem pri mojom metraku vahy, tak mam ruku na beton zlomenu:)
korcule by mali tlacit, tj. cislo nesmie byt vacsie o viac ako pol cisla, ako je chodidlo. (lepsia ovladatelnost a prenos energie)
napr ja chodim v cca 43 bezne a korucle mam 40,5 a su velke :D mali by byt 40.. ale to nevadi, da sa dat druha vec (vlozkaci co to je neviem, alebo hrubsia ponozka, alebo ta vypln nejaka..)
lenze ked som to kupoval, tak som si myslel ze to by bolo hardcore.
a nemas tam tie anatomycke ci ake to vlozky? udajne to moze tiez pomoct. (proti tomu naklananiu ku sebe)
mne inac tiez idu nohy "tak dobnutra" a potom sa smykaju/presmykuju korcule.. a boleli z toho paty zo zaciatku.. a to som si kupil tie najdrahsie a "najlepsie" co mali, tiez 84mm (chcel by som mensie.. asi 80 alebo mozno na tom ani nezalezi)
aj tak som cele korculovanie zavrhol :D kto chce rollerblade spark 84 tak sa ozvite :D
a mas damske korcule? mozno mate ine lytka (damy) :D
Už mam v podstate o cislo vacsie. Asi bude chyba v strihu, pretoze kamoskine mi nerobili ten problem.
Mozno len trebalo kupit o cislo vacsie a dala by si si ponozky.
Ahojte, chcem sa spytat ci niekto nema skusenosti s niecim nasledovny. Korcule mam znacky Zealot, 84mm, 82A, ABEC 7. Problem je, ze ked som bola na nich, tlacili ma hore na nohe, kusok pod lytkom mam aj dost skaredu odreninu. A nohy mi v nich vykrucalo do vnutornej strany ku sebe. Myslela som ze chyba je v tom, ze sa neviem spravne korculovat apod. ale potom mi kamoska vravela, ze jej robili jedny korcule toto iste, ono by sa dalo ,ak by bol teda problem v nespravnom drzani chodiel toto odstarnit, lenze ma neskutocne tlacia, (cislo je ok), proste asi je to zle usite, a nesedia mi. Aj ked sa mi zdaju inak kvalitne, neviem teda ci problem je vo mne alebo v korculi. Chcem ich ist vratit, ale neviem teda este ci nie je problem vo mne. Sice kamoskine korcule mi takyto problem nerobili.