Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nerozumiem mu, trpím

Príspevok v téme: Nerozumiem mu, trpím
madama

ahojte. dlho som rozmýšľala či tu napísať, ale tak poraďte mi aj vy. najlepšie kebyže sa mi k tomu vyjadria muži, alebo ženy čo zažili niečo podobné.
mám svojho prvého priateľa mám 25 on je o 5 rokov starší. nikdy som s nikým nechodila, lebo som nikdy nikoho nestretla kto by za to stál. a teraz prišiel on. sme spolu 2 a pol mesiaca. ale je to ťažké. každé dva týždne v podstate riešime to isté-jeho neistotu vo vzťahu. už sme to mali dvakrát, takéto rozhovory kedy som si myslela, že už končíme, ale vždy sme sa udobrili a on ako by sa na novo zaľúbil. je sním ťažšia komunikácia, lebo každý máme iné záujmy. keď som s ním akoby som nebola sama sebou, ale keď nie som s ním strašne mi chýba. proste ja sa ho nechcem vzdať, je úplne iný ako ostatní muži.
čiže je tu otázka: ako ho mám "donútiť" aby nepochyboval? ach... ďakujem

madama

práveže to je na tom čudné, že ja nechcem od neho počuť či mi raz povie svoje "áno". on sám s tým začal. ja som nikdy od neho nechcela počuť či si je istý, sám s tým prišiel po mesiaci. nad tým sa pozastavujem.
ale asi to nebudem riešiť.

lilyianka

tak už to chápem aj ja :)) nuž a nie je si neistý kvôli tomu, že mal napr predtým vzťah a neskončil sa nejak šťastne, že si dotyčnou predtým istý nebol a možno si to preniesol aj sem? niekde to príčinu mať musí, treba po nej pátrať ...

repka

nie je to tak nahodou, ze ty od neho chces pocut nejake istoty? po dvoch mesiacoch ti nik nevie nic zarucit.. ved si uzivaj ked ste spolu a casom sa situacia nejako vyvinie..
ako ho donutit aby nepochyboval? bud sama sebou a nemysli momentalne po dvoch mesiacoch randenia ci ti raz nastokne snubny prsten! - neries to, lebo ho odplasis a stratis uplne

madama

ďakujem TinaM, že správne chápeš :) no sám mi to povedal. že stále si neje istý a on sám dobre vie, že je to zlé. ale že to nie je vo mne.

TinaM

no ja som to teda pochopila uplne inak ako lily... mas svoj prvy vztah s o 5 rokov starsim muzom. A on je stale neisty. Ako sa ta neistota prejavuje?

lilyianka

čiže ak to správne chápem, máš priateľa a popritom sa stretávaš s niekým iným a chcela by si tým pádom toho druhého?
no ja by som si na tvojom mieste uvedomila jednu vec a to, aký je tvoj terajší priateľ, či ti nebude ľúto to po 5 rokoch len tak zabaliť pre niekoho iného a či si v súčasnom vzťahu nešťastná, nenapĺňa ťa a ak áno, odpovedz si prečo ( na tom by ste potom poprípade mohli aj popracovať)
vieš ono sa môže stať, že priateľa opustíš a s týmto novým to vôbec nebude ružové a ty si budeš vyčítať, že si kvôli svojej hlúposti opustila istotu a všetko čo ste splu 5 rokov budovali pre niečo, čo v konečnom dôsledku ani za moc nestálo a čo možno skončí skôr ako sa to začne ...