Už ma nabaví zamýšľať sa čo keby.. Som rozhodnutá ísť po lete do Londýna za prácou, rozhodla som sa, že ísť na výšku by bol môj koniec. Neviem, či to niekto cíti rovnako alebo aspoň podobne. Kiežby niekto taký bol, aby sme mohli pokecať a aby som nemusela ísť sama! :D
Niekto bez plánov, strachu, niekto, koho láka Londýn..
ale napr. na severozápade Slovenska 1400 - 1500 hod za rok .. cize v tom vobec rozdiel nieje
nasla som ze v londyne je 1500 hodin slnecneho svitu za rok priemerne. bohuzial, neviem najst kolko to je presne v bratislave
2 jhkkh iba wikipediu... ale tusim su tam aj zdroje... inak sa divim lebo toto mi kazdy kto v londyne zil potvrdil
zijem v londyne a nemam pocit ze je tu rapidne menej slnka ako na slovensku. ovecka mas nejaky dokaz o tych poctoch slnecnych hodin?
en.wikipedia.org - podla tohto tam nikdy viac ako -10 nebolo .... ale zase v Londyne je stale zamracene a prsi tam... myslim ze vela ludi tento fakt podcenuje je tam asi o tretinu menej slnecnych hodin ako v BA napr. no a to clovek pociti...
do zimi??? ty si v londyne asi nikdy nebol. tu su zimy ovela teplejsie a primerne teploty za rok oproti slovensku su takmer rovnake
fuj, do takej zimy a k takym multikulti mixom.. to uz radsej tokyo..
len nemaj velke oci a pokial nevies velmi dobre po anglicky a nemas aspon 1000 eur, tak svoj vylet odloz
no vela stastia..a preco po lete?