Je to rozchod alebo chce len čas ?

Príspevok v téme: Je to rozchod alebo chce len čas ?
cerutti

Ahojte, mala som priatela chodili sme spolu vyše roka,ale viacmenej neskor na dialku.Velmi sme sa lubili ale potom zacali hadky, najma po telefone, niekolkokrat na mna vybehol skladal mi telefony, robil to co robia vacsinou zeny.Snazila som sa zmiernit jeho sebectvo tym ze mu pohrozim rozchodom ale nepomohlo.Stale sme sa udobrili bez toho aby sa kajal.Pred dvoma tyzdnami mi v amoku povedal ze ho otravuje ked je s kamaratmi a ze mu bude lepsie bezo mna.Potom som mu vynadala a on mal zamienku ako ho to velmizranilo a musi to predychat.On!!!Medzitym sme sa parkrat len tak kontaktovali, bavili sa o tom a vysvitlo ze chce tomu nechat cas tak ako i ja aby sme si to obaja premysleli a potom sa k sebe raz vratili.V piatok sme sa este o tom normalne bavili na skype ake zmeny potrebujeme a co nam na druhom vadi.Ale povedal mi ze mu chybam a ze chce aby to bolo ako predtym.A potom akoby utal....
VOBEC sa neozyva, na nic nereaguje, neodpoveda na sms, ....snazila som sa dozvediet ci sa nieco stalo ale ani mi len neodpisal ani jedno slovo.Prosila som ho aby mi povedal preco sa tak chova preco ma tak ignoruje...nič....
dva dni sa uz tvari ze neexistujem,nepise nevola shcvalne...spravila som chybu ze som mu poslala tolko sprav len ho potesilo ze ma to tak trapi...
viem ze by som sa mu nemala ozyvat ja prva ale chcela som nejake vysvetlenie aspon ze chce mat klud...stale mi doteraz napisal co mal na srdci...stale...pravdou ale je ze mi vedel vytknut ze naneho moc tlačim a ze na vsetko treba čas ale ja nechapem preco mi to nenapisal...uz s stalo ze ma ignoroval ale nikdy nie viac ako den....
poradte mi čo mam robit....mam zabudnut?
neviem to...prilis ho mam rada a nedokazem to zmazat...ako mi to mohol urobit...mam počkat este ?
ci je to naprosty sebec ?
som nestastna a lutujem ze som sa mu ozyvala ale ked on ma tak lubil a teraz ma bud natahuje alebo to ukoncil bezo mna.

cerutti

Diky baby za rady, uz sa mu odvtedy neozyvam.....medzitym mi napisal ze chcel len čas tak sa stiahol a bol ticho....citove vydieranie ako inak...je mi to už jedno....viem že sa priplazi lebo taku už nestretne...on ani vlastne nevie ake su ine mrchy lebo mal len mna a preto si ma nevaži....

lea128

Ja pauzy neznasam. Podla mna znamenaju vacsinou koniec. Najhorsie je na nich ta neistota, ze clovek nevie na com je trapi sa este viac, akoby bol koniec. Najlepsie by bolo, keby si si zacala priznavat, ze je to v podsate koniec vztahu...a ak sa to predsa len zmeni, budes len prijemne prekvapena. No z vlastnych skusenosti, necakaj od toho vela, ale radsej pocitaj aj s najhorsim...A pises, ze chces od neho vysvetlenie, preco sa neozyva, aj ked comu na tom nerozumies? Mne to je jasne, ma teraz krizu sam so sebou, na jednej strane ti povedal, ze mu je lepsie bez teba, potom, ze mu chybas, potom zo seba robi obet a hraje ti na city, potom chce vsetko vratit spat. Je jasne, ze momentalne nevie co chce. Daj mu cas, vobec sa mu neozyvaj uz....ale ja kebyze poviem niekomu, ze chcem pauzu v mojom pripade by to znamenalo, ze je to uz koniec a nechcem si to este uplne priznat...ale kazdy sme iny. Chlapi si casto uvedmia co mali az ked to stratia, takze moze mu to dojst...len aby uz nebolo prilis neskoro, ked mu to dojde. Zas ty nebudes na nho cakat donekonecna:)

TinaM

ved sama pises, ze ste sa zhodli, ze tomu chcete dat cas, cas na premyslenie. Tak na co sa mu ozyvas? Podla mna sice pauzy vo vztahu velmi neexistuju, ale budis, niektomu sa to vyplatilo. Neozyvaj sa mu, nechaj ho tak. On sa ozve. Co ti potom povie, to nikto nevie odhadnut, ale hlavne ho uz nebombarduj spravami a telefonatmi, ale zjavne to je presne to, co mu vadi.

Agnes999

Mozno naozaj potrebuje len cas. Skus ho prestat bombardovat smskami, to ho tesit nebude. Prestan sa mu aj ty ozyvat, neskor mu mozes napisat, ze sa mozte o tom v klude porozpravat co dalej. Navrhujem nekontaktovat sa kazdy den. Dohodnite sa, ze si zavolate alebo budete pisat cez net 2x za tyzden. Ak to chces este zachranit, hlavne ho nebombarduj smskami a telefonatmi, zrejme mu to lezie na nervy.