MUDr. Vladimír Zachar (plastický chirurg) - výsledky jeho práce... Spokojnosť?

nostek

aj ja ho poznam, davala som si unho robit nos asi pred 5. rokmi. do dnesneho dna mam strpnuty koren, nemam to pekne urobene, mam stlaceny koren a priehlbiny po obochstranach korena. ked mi dal dole dlahu z nosa, povedal mi ze sa mi to vyrovna a ze sa mi nos bude formovat este 9 mesiacov, je to uz 5 rokov a je to fuserska praca ktoru odviedol. nie som spokojna. ako clovek je velmi arogantny, sovinisticky a ma nevhodne poznamky. neodporucam ho ako profesionala.

Nubia

Poznám, JE TO FUŠER !!! Mne dodrbal jednu drobnú estetickú korekciu. Po ňom to chvalabohu pekne opravila MUDr.Karovičová (z ProCare).
Kolegyňi z práce, ktorej robil zákrok na hornom viečku "zašil" viečko spôsobom, ktorý s estetickým cítením nemá nič spoločné. Či si to dala následne niekde upraviť neviem.
Ak uvažuješ nad nejakým zákrokom, odporúčam nájsť iného chirurga/ičku. Ja by som si od Zachara nedala ani znamienko vybrať. Viem že veľa lekárov nosí okuliare, a je to už veľa rokov, ale čo si pamätám už pred 15 rokmi nosil masívne "popolníky" tak pre mňa by to bol ďalší dôvod porozmýšlať nad niekym iným.