Čo si mam mysliet...

Príspevok v téme: Čo si mam mysliet...
takajedna

s priatelom sme sa zase dali dokopy...ked sme sa dali 2x dokopy, tak mi povedal, aby som neziarlila ked bude chciet ist von s nejakou kamoskou a ja som povedala, ze fajn sak nech si ide...tak dnes isiel von s kamoskou a uz predtym mi bolo povedane od inej kamosky, ze volakedy davno ju chcel len ona ho stale odmietala, no a to mi vrta v hlave, ze odrazu ona s nim uz von ist chce...povedal mi sice, ze by ma nikdy nepodviedol a viem, ze on ani neni s tych a povedal mi aj, ze keby nechcel tak somnou 2x nie je...mam ziarlit na tu jeho kamosku alebo nie??? ja nemam problem s tym, ze pojde von s kamoskou a neviem s kym ide len o to, ze prave s tou,kt. davno chcel...nedala som mu najavo, ze ma to hneva lebo viem, ze by mi to vycital a zase by som bola ja zla...co by ste robili vy???a zas mohla by som mu urobit to iste, ist s kamosom von,ale na co mam takto "bojovat" a potom sa s nim natahovat...dnes vecer mame ist aj von s kamoskou a jej priatelom a volal mi,ze ak by nestihal, ze pride za nami...ach, tak chcem vediet vase nazory na tuto situaciu

takajedna

raz isiel von s inou kamoskou a vtedy som za nimi prisla a pred nou sa ku mne pekne spraval, on sa pred kazdym ku mne pekne sprava stale ma bozkava a mojka...a teraz ma napadlo, ze aj s tretou kamoskou sa vozil v aute teda este jej ho dal aj soferovat :D ale tu babu poznam a viem, ze by s nou nikdy nic nemal :)

Slecna A.

nuz nikdy nevies, v com to je....moze to byt fakt preto, ze mlade dievcatko je cele stastne, ze sa moze v aute vozit....bohuzial takto to nezistis, ani keby to tak bolo, priatel by ti to nepovedal len tak z fleku...Chod s nimi von a uvidis. Mozno sa aj ona uvedomi, ked bude vidiet ako sa k sebe spravate, ze mate pekny vztah :)

takajedna

a na co by sa zase pred dvomi tyzdnami dal somnou dokopy???nemam pocit, ze by ju chcel,keby chcel ju, tak nie je somnou a to mi aj povedal...

doubledog

a preco sa tvaris, ze neziarlis, ked ziarlis?

jeho podozrievas, ze on tebe nieco zatajuje a zaroven ty tajis svoje pocity.

podla mna by si mala dat na svoje pocity, on ju urcite chce a ona jeho tiez.

takajedna

ona ho volakedy nechcela, ze vela krat ju volal von a ona ho stale poslala kade lahsie a odrazu teraz nema problem s nim ist von???to je ten problem, ze on sa dost zmenil co sa tyka aj vyzoru a ma pekne auto, takze by som sa ani necudovala keby ho chcela teraz pre zmenu ona...a neviem ci by si vybral ju lebo somnou mu nikdy nebolo zle a ani nie je, jeho rodina ma zboznuje,jeho kamarati/ky si ma velmi oblubili bol by hlupy si zacinat s nejakou mladuckou nevyzretou babou,ktora by ho mozno skor ci neskor odkopla lebo on ma strasne tazku povahu :D no ja uz neviem fakt :) ale berem aj do uvahy to co mi povedal, aby som neziarlila ked bude chciet ist von s nejakou kamoskou...

Slecna A.

takajedna, aj mne to bolo blbe prvy raz :D Lebo som tu osobu nepoznala...ale ked som ju spoznala, pochopila som, ze ta by s mojim chlapom teda fungovat nemohla a on s nou uz vobec nie :D
Clovek nikdy nevie, ale dovera je ovela lepsia ako ziarlivost. Chod s nimi von a uvidis :) Ak je ziarlivost opravnena, je to ok. Ale zas domyslat si a vytvarat vlastne zavery? len to nici vztah. Ked s nimi pojdes von, urcite uvidis co tam medzi nimi je...bud vnimava a uvidis :)

takajedna

len to je to, ze ja ho poznam ako feroveho cloveka a aj kazdy a nevedel by mi ublizit takto,ale narovinu by mi povedal chcem druhu a potom fakt by ma nechcel naspat po 2mesacnom odluceni sa,ved na co by to robil ked mohol mat druhu...bavili sme sa o tom este na zaciatku nasho vztahu, teda on s tym zacal lebo ma kamarata, kt. podvadza svoju babu a povedal, ze on by to robit nevedel, ze radsej by povedal vsetko narovinu keby nieco...ale to s tym autom ma najviac trapi aj som sa ho pytala, ze co ste mohli robit v aute a on, ze nic len sme kecali a vozili sa, tak som mu potom povedala nech sa skusi vzit do mojej koze, ze tiez by mu nebolo prijemne kebyze idem von s kamaratom, kt. som v minulosti chcela a mohla by som to iste spravit aj hned alebo ist s takym co chcel mna a on vie, ze takych malo nie je a nemam s tym problem...tak hadam si to potom uvedomil lebo som cakala, ze bude vyvadzat,ze som ziarliva a neviem co,ale prave naopak bol velmi mily. A nabuduce aj pojdem aj ked mi to bude blbe, ale treba spoznavat novych ludi :)))))