"Kilo" make upu alebo hrozna plet?

Príspevok v téme: "Kilo" make upu alebo hrozna plet?
nikisss

niekedy su dni alebo aj tyzdne ked mam strasne problemy s pletou, robia s ami fakt ze nepekne cervene vyrazky, nikde inde len na cele, po koznej som si odchodila uz svoje, masticky kadejake som uz mala, Roaccutan-ci ako sa to pise-nechcem lebo je to podla mna humus pre telo tak isto ako antikoncepcia,

cize mi nezostava nic ine iba si davat na tvar nanosy make-upu ale dost viditelne a neprirodzene lebo jedine co mi to dokaze prekryt je Dermacol ten najsilnejsi, normalne sa neviem rozhodnut ci je horsie ist von s tym strasnym makeuppom-keby nemusim nepouzivat fakt ziadny-alebo s tymi hroznymi vyrazkami co neviem nicim prekryt ked si dam napr len daky BB cream hrozne to vidno, co mam s tym robit? mam 21 rokov a problmy s pletou uz neskutocne roky, mala som fakt hocico rozne biodermy za vela penazi a nic,

čaaaj

dajte si ofinu :D sice vela ludii hovori, ze pri ofine sa im celo viac vyhadzovalo, tak neviem ako vam ale mne nie :)

nikisss

je pravda, ze cokolada mi to zrejme strasne zhorsuje, cokoladu ale moc nejem, pretoze mam ekzem, a tiez tomu moc neprospioeva ale niekedy si proste musim nieco sladke dat lebo to neviem vydrzat:D a potom je plet este horsia ako zvycajne, pijem dost, nejem nejak nezdravo jem ovocie a zeleninu, fakt neviem
pomohla mi jedine jedna mast od koznej ale to bola taka hormonalna, alebo vieta aka, a to som potom nechcela tak strasne dlho pouzivat tak to mas zasa naspat

normlane ked idem po ulici zavidim babam tu peknu leklu plet:( ja ju mam taku mastno suchu cize ten make up sa mi este k tomu zhlukuje to takych sietok a tak ci tak to je velmi zle

nirv

Akné rovnako postihuje aj tých, čo žijú zdravo. Lekári vôbec nevedia, čo to spôsobuje, lebo sú ludia čo žijú absolútne nezdravo a nič im nie je. Akné býva spojenim viacerých faktorov. Su veci ktoré ho zhoršujú, ako cukor, nedostatocny pitný režim, zlá starostlivosť o pleť, celkový zdravotný stav, stres, počasie, hormonálne vykyvy , nedostatok spánku, zlý psychicky stav.

scj018

Akné je príšerné, sú na to rôzne lieky, ale to je podla mna fakt iba taký humus, ako si to ty nazvala. Podla mna najviac pomáha zmena životosprávy. To znamená vela vody, ovocia, zeleniny, pohyb na slnku a podobne. Ak máš problémy s akné, tak veci ako čokoláda sú tabu. Vyskúšaj aspoň týždeň žiť zdravo a možno sa ti začne na tvári prejavovať zlepšenie.

taraa

ja tiez musim stale nosit make up a cez zimu nejdem bez neho ani na krok, najviac mi pomaha slnko, opalujem si tvar vzdy ked sa len da, tiez som pomerne svetla takze po opaleni niesu vyrazky az tak vidno a mam ich ovela menej ako zvycajne ;) v zime je vhodne aj solarko, mne to dost pomohlo, no chodila som tam len chvilu, lebo pravidelne to vychadza dost draho...takze sup sup na slniecko, fakt to robi zazraky, pomohli mi to omnoho viac ako vsetky kremiky a plet mam dost hroznu :)

bubakos

nikisss,

Možno málo piješ. Skús sa premôcť a od zajtra každú hodinu dve sa donúť vypiť aspoň 2-3dcl vody. Ale zas ani s tou vodou neprehnať, aby sa zbytočne ladviny nenamáhali. Skús si robiť detoxikácie organizmu, pozri si horkú soľ, hladovky, skús vynechať moc mastné jedlá a čokoládu. Piť prečisťujúce čajíky, viacej vlákniny, čaje na čistenie krvy. Na vyrážky mne pomáha zinková masť, môžeš skúsiť, ale to neviem isto že pomôže aj tebe. Tiež pozri dermaroller. Pozri aj videá k nemu na akú pleť ho používajú. Snáď Ti niečo z toho sadne, držím palce :-) A pi vodu od zajtra, tá ti neuškodí :-)